48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri (2022) Sahiplerini Buldu!

Türker İnanoğlu ve Ajda Pekkan düştükleri için onur ödülü bekliyordum onlar için ama Emel Sayın'a vermişler.

Aynı medya grubunda diye Yargı çok kayırılmış, tıpkı en iyi romantik komedi oyuncu ödüllerinin Seversin oyuncularına gitmesi gibi bu kadar ödül gereksizdi. En iyi dizi müziğini unuttular sanırım :F

Azerilere ödül verilmesi gereksiz, sahne şovlarından ödül verenlere kadar son yılların en sönük Altın Kelebek gecesiydi.

Türker İnanoğlu ve Ajda Pekkan düştükleri için onur ödülü bekliyordum onlar için ama Emel Sayın'a vermişler.

Aynı medya grubunda diye Yargı çok kayırılmış, tıpkı en iyi romantik komedi oyuncu ödüllerinin Seversin oyuncularına gitmesi gibi bu kadar ödül gereksizdi. En iyi dizi müziğini unuttular sanırım :F

Azerilere ödül verilmesi gereksiz, sahne şovlarından ödül verenlere kadar son yılların en sönük Altın Kelebek gecesiydi.
Bende bakındım ama listede göremedim demek verilmemiş.:A Oldu bittiye mi getirdiler? @Aserat

bende izledimde hep kanal d'ye gitti ödüller .Her zamankı gibi MÜGE ANLI

Gecenin tamamını izlemedim ama izlediğim kadarı bile son zamanların en sönük töreni olduğunu görmeme yetti. Zaten Demirören'den sonra törenin iddiası azalmaya başlamıştı ama bu sene özellikle çekilen isimlerin fazlalığı nedeniyle kimsenin ciddiye alası kalmamış gibiydi. Ödülleri kimin kazanacağından ziyade gece boyunca nasıl saçmalıklar yaşanır diye bekliyorduk ama Oscar'da bile tokat olayı patlamışken burada hiçbir şeyin yaşanmaması ve tatsız tutsuz geçmesi kötü oldu.

Yargı'ya çok fazla ödül gitmiş ama aday olduğu dallarda kendisinden daha iyi isimler olmadığı için şaşırmamak lazım. Bu arada Yargı ekibinin (Gülseren Budayıcıoğlu'nun geçen yıl 10 saat konuşmasına bile şükrettiren) ruhsuzluğu, üstüne Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun ekrandan fışkıran egoları derken geçen sezon bıraktığım diziden bir posta daha soğudum. Ama Sema Ergenekon ödül aldığında çocuklarının ödülü vermesi tatlı düşünce olmuş haklarını vereyim. :A

Gibi ve Feyyaz Yiğit ödülleri çok isabetli. :Z Altın Kelebek için fazla snob kalır ve daha popüler isimlere yönelirler diye düşünmüştüm ama neyse ki bozuk saat günde iki kez de olsa doğruyu gösterdi. Gecenin en doğal ve samimi konuşması da onlardan çıktı. :bhr:

Gecenin dişe gelir tek konuşması Ezgi Mola'dan geldi ama o da daha açık söylemek yerine biraz etrafından dolaşa dolaşa konuştu. Altın Portakal aktivistliği bekleyemeyeceğimiz için buna da şükür. :A

Kulüp varken Dünyayla Benim Aramda'ya ödül gitmesine ne desem bilemiyorum. Sırf Demet Özdemir Pantene yüzü diye iki aylık diziye koca sezonun ödülünü verdiler. :T: Geçen seneki Gençliğim Eyvah vakasından sonra bu sene de Seversin sayesinde 1-2 reytingli dizilerin birden fazla ödülle evine döndüğüne görmek de ilginçti.

Cem Davran ve Çağla Şikel her zamanki gibi geceyi profesyonelce yürüttüler ama Yasemin Sakallıoğlu'nun kısımları fikir iyi olmasına rağmen uygulamada sınıfta kalmış. Yine de töreni tekdüzelikten biraz çıkarabildiği için fazla yüklenmeyeceğim. Kısacası son yılların en tatsız töreni geride kalmış oldu ama bu çorabı kendi başlarına kendileri ördüğü için yapacak bir şey yok.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Yargı'ya çok fazla ödül gitmiş ama aday olduğu dallarda kendisinden daha iyi isimler olmadığı için şaşırmamak lazım. Bu arada geçen sene Gülseren Budayıcıoğlu 10 saat konuştuktan sonra Yargı ekibinin dizi ödülünü alırken ruhsuzluğuyla geceye damga vurması, üstüne Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun ekrandan fışkıran egoları derken geçen sezon bıraktığım diziden bir posta daha soğudum. Ama Sema Ergenekon ödül aldığında çocuklarının ödülü vermesi tatlı olmuş haklarını vereyim. :A
Ana sebep hikayeden mi sıkıldınız? Senaryonun bozulmaya başladığını mı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
IMG_0210.jpg

@Özgür

• Harika
Reactions: Özgür
Tamam kötü dizi değil de bütün ödülleride tek diziye vermezsin be. Bu sene geçen seneden daha kötüydü