Damadı sevmiyorum ama.
Damadı sevmiyorum ama.
Dünyayla benim aramda altın kelebekte en iyi, altın menemende en kötü dizi ödülünü aldı
Bende bakındım ama listede göremedim demek verilmemiş.Türker İnanoğlu ve Ajda Pekkan düştükleri için onur ödülü bekliyordum onlar için ama Emel Sayın'a vermişler.
Aynı medya grubunda diye Yargı çok kayırılmış, tıpkı en iyi romantik komedi oyuncu ödüllerinin Seversin oyuncularına gitmesi gibi bu kadar ödül gereksizdi. En iyi dizi müziğini unuttular sanırım
Azerilere ödül verilmesi gereksiz, sahne şovlarından ödül verenlere kadar son yılların en sönük Altın Kelebek gecesiydi.
Ana sebep hikayeden mi sıkıldınız? Senaryonun bozulmaya başladığını mı düşünüyorsun?Yargı'ya çok fazla ödül gitmiş ama aday olduğu dallarda kendisinden daha iyi isimler olmadığı için şaşırmamak lazım. Bu arada geçen sene Gülseren Budayıcıoğlu 10 saat konuştuktan sonra Yargı ekibinin dizi ödülünü alırken ruhsuzluğuyla geceye damga vurması, üstüne Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun ekrandan fışkıran egoları derken geçen sezon bıraktığım diziden bir posta daha soğudum. Ama Sema Ergenekon ödül aldığında çocuklarının ödülü vermesi tatlı olmuş haklarını vereyim.![]()
10. bölümden sonra bozdu.Ana sebep hikayeden mi sıkıldınız? Senaryonun bozulmaya başladığını mı düşünüyorsun?
10. bölümden sonra bozdu.
Nasıl bir açıklama bekliyordun?Gecenin dişe gelir tek konuşması Ezgi Mola'dan geldi ama o da daha açık söylemek yerine biraz etrafından dolaşa dolaşa konuştu. Altın Portakal aktivistliği bekleyemeyeceğimiz için buna da şükür.![]()
Çok doğru konuşmuş bu sene en iyi dizi müziği ödülü kategorisi olmamasına şaşırmıştım zaten ama Altın Kelebek gittikçe berbat olan bir organizasyon.
Altın @Aserat ödülleri in , altın kelebek out.Çok doğru konuşmuş bu sene en iyi dizi müziği ödülü kategorisi olmamasına şaşırmıştım zaten ama Altın Kelebek gittikçe berbat olan bir organizasyon.![]()