Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında bunu geçen sene okusam karşı çıkardım ama şimdi bir denemek isterim. 😛

An itibariyle tekrarı yayınlanıyor. Bize de izlemek düşer.

Kanal pazarda takılıp kaldı.. reytinglerde ilk 10'a gireceğimiz şekilde yükselebilsek keşke.. dizinin devam etmesini de geçtim.. en azından adamlara moral ve motivasyon olur. O değilde dizi reytingde patlasaydı Erdal B. herhalde performansii ile kör ederdi. Bu kadar vasat sonuçlara rağmen işlerine ekibce aynı titizlikle devam etmeleri büyük tebrik hak ediyor.. helal olsun.

Son düzenleme:
Naylon doğada 3bin yılda 46 on üç bölümde yok oluyormus)))

Sen de şu şaman içeceğine maruz kaldın bayağı bir araştırmış seninki benden uçuk
Nihal reise selam cantık jojuk
Araştırmadım sosyal medyamız o kadar kuvvetli ki halkımızın dizdiği methiyeleri okurken onediodan copy paste yaptım
Zaten araştırsam konusunu açardım farkındaysan buraya ateşledim

Araştırmadım sosyal medyamız o kadar kuvvetli ki halkımızın dizdiği methiyeleri okurken onediodan copy paste yaptım
Zaten araştırsam konusunu açardım farkındaysan buraya ateşledim
Sonunda araştırdın ki denk geldin. ben deli gibi 46 ile ilgili bütün yazıları okurum demiyeceksindie umarım yoksa diyecek misin))

Sonunda araştırdın ki denk geldin. ben deli gibi 46 ile ilgili bütün yazıları okurum demiyeceksindie umarım yoksa diyecek misin))
Beni @xemrexxx ile karıştırdın sanırım
o kadar işsiz değiliz merak etme

Ayrıca araştırsam günde ''46'' konu açarım
Twitter arama çubuğuna 46 yazmak yeterli oluyor 😉

Yok yok seni emre Bozdun sen eskiden böyle değildin)))
Haydaa
La dünden beri kendimizi anlatma derdindeyiz nasıl bir cendereye düştük anlamadım ki
8 Aralık 2015 saat 13.26'da attığım ilk mesajda nasılsam şimdi de öyleyim

Haydaa
La dünden beri kendimizi anlatma derdindeyiz nasıl bir cendereye düştük anlamadım ki
8 Aralık 2015 saat 13.26'da attığım ilk mesajda nasılsam şimdi de öyleyim
Bu kadar savunma suçluluk Psikolojisi değiştigini kabul et kurtul bence)))

Bu kadar savunma suçluluk Psikolojisi değiştigini kabul et kurtul bence)))
Hiç algı operasyonu yapma hayır hayır hayır
Neyse burda boş yapana kadar gidip birimiz Osman Gazi köprüsünün konusunu açsın da düşman çatlatalım

Son düzenleme:
Hiç algı operasyonu yapma hayır hayır hayır
Neyse burda boş yapana kadar gidip birimiz Orhan Gazi köprüsünün konusunu açsın da düşman çatlatalım
Artık sıradan bunun haber değeri yok her gün bir açılış))). Araplar sizde petrol yok gergin nasıl bir açılış yapmıyorsun diyor açarsan bu başlığı kulan)))

Artık sıradan bunun haber değeri yok her gün bir açılış))). Araplar sizde petrol yok gergin nasıl bir açılış yapmıyorsun diyor açarsan bu başlığı kulan)))
Bizim için sıradan da hayatları boyunca toplu iğne bile üretememiş zihniyete çok fazla