Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben düşecek demedim zaten ne reyting almış bilmiyorum beni rakamlar ilgilendirmiyor. Benim dediğim survivor karşında koyarlarsa dizinin ipini çekerler o kadar.. Bunun anlaşılmayacak neyi var anlamıyorum)))

amerikan özentisi dizileri Türk halkı da sevmiyor.
.Amerikan diziler ve İngiliz diziler dünya çapında dizi yapıyorlar keşke herkes özenti olsa ki ben öyle olduğunu düşünmüyorum .Kısa yapalım kalite yapalım tarzında bir dizi olmuş
.Keşke herkes böyle dizi yapsa .

Ben düşecek demedim zaten ne reyting almış bilmiyorum beni rakamlar ilgilendirmiyor. Benim dediğim survivor karşında koyarlarsa dizinin ipini çekerler o kadar.. Bunun anlaşılmayacak neyi var anlamıyorum)))
Ya sen demedin mi sonunu getirdi böylece diye? Kusura bakma ama sen tam anlatamıyorsun ne dediğini yada ben anlamıyorum.

%100 katılıyorum hiçbişeyin özentisini sevmediğim gibi dizilerinde özentisini sevmem
Neyi özentimiş söyler misin?

Türkiye küçük Amerika olsun diye kültürel yozlaşmasi için çok uğraşıldı ama iki kültürün çok şeyi farklı turtmuyor Abi amerikan özentisi diziler ben ne yapayım kalite neye göre kalite efeklerin neyi kaliteli ya on yıl önce Windows xp animasyonları gibi)).

Kız elinde laptop/telefon falan varken anlamazsın tabi
Aç netten odaklanarak izle
Bu arada forumun çökmesi iyi oldu ben de odaklanamıyordum bir yandan yazıp bir yandan izleyerek
Ben üstüne bir kez daha izledim
.Bir daha seyretsem yine sıkılmam

lan olum altı üstü yoruma katıldık hemen eksiler falan filan sevmiyorum amerikan dizilerini ve onun çakma özentilerini

aynen ya milleti anlamıyorum saçma sapan efektler yapınca dizi kaliteli oluyor berbat halbuki insanın gözünü ağrıtıyor

Efektler çok iyi diyen olmadı zaten ama türk standartların üzerinde efekt olduğu bir gerçek .Efekti parası olan her insan oğlu yapabilir.Senaryosu insanı sıkmadı 60 dakika boyunca .Sen abd dizileri izlemediğin için bir dizi kültürün olduğunu sanmıyorum .Çünkü zamanında bende böyledim yani burada kendimi övmek amaçlı yazmıyorum.

Son düzenleme:
lan olum altı üstü yoruma katıldık hemen eksiler falan filan sevmiyorum amerikan dizilerini ve onun çakma özentilerini
Amerikan özentisi diyorsun bende sana diyorum neye göre özenti? Bir sebebi vardır herhalde

aynen ya milleti anlamıyorum saçma sapan efektler yapınca dizi kaliteli oluyor berbat halbuki insanın gözünü ağrıtıyor
La sen saçma sapan pusunun efektlerinden çocukların bile bilgisarayda yapabileceği efektlerden rahatsız olmadın buna mı rahatsız oluyorsun aga

Amerikan özentisi diyorsun bende sana diyorum neye göre özenti? Bir sebebi vardır herhalde
Ya geçsinler bu popülizmi ben ki hayatımda iki kere falan yabancı dizi izlemiş adamım. Yabancı dizi izleyenlere de irrite olurum arkadaşlarımı seçmemde en büyük kriterlerden birisi budur. Yabancı dizi bağımlısı adamsa arkadaşlık etmem.. Ama bu diziyi ağzım açık izledim. Sıradışı bir yapım. Efektler de öyle çok abartılı değildi etkileyici ve çok mistik efektler vardı.

Aha aha aha))) yabancı dizilere yaptığım yorumalara bak izleyip izlemediğimi anlarsın

Ben yabancı dizi izlerim benle arkadaşlık etmiyecek misin yani.

Ben yabancı dizi izlerim benle arkadaşlık etmiyecek misin yani.
Azılı fanboy olmadığın sürece olabilir. Çünkü yabancı dizi izleyenlerde anlamsız bir batı hayranlığı oluşuyor. Anadolu kültürüne düşman kesiliyorlar birden. Artık nasıl bir algı operasyonu varsa dizilerde..

La bende öyle yabancı dizi hayranı bir adamım ama yerliler yaptığında ilk onları överim orası ayrı.Bizim yerli dizilerin standartları belli kardeşim belli .Şu anda ekrandan izleyecek yapımların sayısı nadir.Ben istemez miyim türklerin kaliteli güzel dizi çekmesini.Bak çekenleri nasıl övüyorum.

Bende abartıya karşıyım açıkçası. Yok onlar çok iyi yaparda biz berbat yaparız diyen insanların yorumuna gıcık olurum. Bizim dizilerde bakma çok iyi izleniyor artık.
Yani her şeyin ortası bir yorum yapılırsa her zaman daha iyi olur. Yerli malını batırıpta yabancı malına hayranlık duymak kötü bir şey tabii.

La hemen savunmaya geçmeyin benim dediğim tipleri siz biliyorsunuz işte
Hayatları ev-Starbucks-avm üçgeninde geçen elit görünümlü köylülere benim lafım

Hah işte aynen bu