Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsmine bu kadar layık olan bir yapım yok! İki gündür şu tanıtımın muhteşemliğini yorumlamak için ne kafa patlattım anlatamam. Bugün yayınlanan tüm yapımları fragmanın süresi gibi 46'ya katlar. 7 bölüm 8 tanıtım da bu hale geldik.. 13, 14'lerde ki yorumların halini düşünemiyorum bile.
Orhan Tekelioğlu'nun deyimi ile '46' şuan kalitesiyle TV ekranına feci bir şekilde racon kesiyor!
Fragmanla resmen kendimden geçtim. Salim karakteri oyunculuğu ile tek kelimeyle mest ediyor.. mest. Ercan Mehmet Erdem yazdığı bu muhteşem senaryosunu izlerken ne hissediyor çok merak ediyorum. Adamın kalemi zaten dehşet.. buna oyuncuların ve yönetmenin bu harika üstü performansı da eklenince kalite patlaması yaşanıyor resmen.
Cuma gecesini havaya uçuracağız İnşaallah. Reytingler de yine bir kıpırdama yaratabilirsek İşte o zaman değmeyin keyfimize.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.