''46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri''nde Kimler Sahne Alacak?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
1593861560978.png

Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle gerçekleştirilen ''46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'' yarın akşam sahiplerini bulacak!

Ev sahipliğini Pantene marka elçisi Demet Özdemir'in üstlendiği gece, özel konseptiyle ‘’Bu yaz senin yazın!’’ temasıyla ekranlara gelecek. Çağla Şıkel ve Cem Davran’ın sunumuyla yayınlanacak programa pop müziğinin sevilen ismi Hande Yener, güçlü sesiyle Ebru Gündeş, son dönemde adından söz ettiren Hey Douglas, özel düetleriyle Cansu Kurtçu ve Bilal Karaman ve şovuyla Serhat Hacıpaşalıoğlu sahne alacak.

Tarkan, MFÖ ve Kenan Doğulu’nun da geçmiş dönem performansları da izleyicilere nostalji yaşatacak.

''46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'' yarın akşam 20.00'de Kanal D'de sahiplerini bulacak.

@Forumdash TV başıma geçer,
Hande Yener var :A
Ebru Gündeş hariç diğer isimleri bilmiyorum

• Harika
Reactions: Forumdash
Hande ve Ebru dışında diğer hicbirini bilmiyorum sanırım daha az ünlü isimleri getiriyorlar artık

Link atsaydın bari :F
Gidip bakayım Youtube'da :A
Bu konuda yaptığın yorum aklıma gelmişti, Demet Akalın'ın ''Ala'' şarkısına çektikleri klip. :D Cansu Kurtçu şarkıcı ama daha çok söz müziği de yazıyor. Murat Boz'un ''Aşklarım Büyük Benden'' şarkısı çok güzel mesela, sözleri Cansu Kurtçu'ya ait. Yanlış hatırlamıyorsam Demet Akalın'ın ''Koltuk'' şarkısı da ona aitti. :D Gülben Ergen'in eski albümlerinde de payı vardır.

• Beğendim
Reactions: Dosi
@Yiğitt buldum konuyu. Tanımamam normal :A 1 kereliğine ismi kalmamış aklımda :A o konu harici duymadım adını.
Bu arada hiç bir şey göründüğü gibi değildir asla unutma :A o mesajda heyecanla beklediğim gibi görünüyor ama Demet Akalın'ın teaserini önceden farkedip @tolgab için el atmamıştım. O ertesi gün açtı diye ben dünden beri açılmasını bekledim demiştim :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Bu konuda yaptığın yorum aklıma gelmişti, Demet Akalın'ın ''Ala'' şarkısına çektikleri klip. :D Cansu Kurtçu şarkıcı ama daha çok söz müziği de yazıyor. Murat Boz'un ''Aşklarım Büyük Benden'' şarkısı çok güzel mesela, sözleri Cansu Kurtçu'ya ait. Yanlış hatırlamıyorsam Demet Akalın'ın ''Koltuk'' şarkısı da ona aitti. :D Gülben Ergen'in eski albümlerinde de payı vardır.
İnşallah bundan sonra unutmam ama solo şarkı çıkaran biri olmadığı için zor kalır aklımda :F

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
İnşallah bundan sonra unutmam ama solo şarkı çıkaran biri olmadığı için zor kalır aklımda :F
@Yiğitt buldum konuyu. Tanımamam normal :A 1 kereliğine ismi kalmamış aklımda :A o konu harici duymadım adını.
Bu arada hiç bir şey göründüğü gibi değildir asla unutma :A o mesajda heyecanla beklediğim gibi görünüyor ama Demet Akalın'ın teaserini önceden farkedip @tolgab için el atmamıştım. O ertesi gün açtı diye ben dünden beri açılmasını bekledim demiştim :A
Bundan sonra bir daha unutmayacaksın adını, eminim. Hafızan iyi senin zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Aserat
Koskoca Tarkan'ın bile canlı performans ayağına playback yaptığı gün bu performanslardan bir şey beklemeyi bıraktım. :A
Yeni şarkı/albüm cıktıysa elbette playback yapmalı bence de:X Sonucta sound tanıtıyor:A Canlı performanslar playback kadar heycanlı çoşkulu olmuyor malasef :X

• Güldürdün
Reactions: Aserat
1 (2).jpg

Kanal D faktörü de olduğuna göre romantik komedi dalında bu ikili alır bence. :A