44. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu!

HiLeon hak ediyor ya AlEy'in alması demek Kanal D ayağına kurşun sıkıyor demek, fanlar binayı basabilir.

Dizinin yapımcısı zaten Gökhan'ı etiketleyip ''hayırlı olsun'' yazmış.
Zaten son bölümde montajda kesilen sahneyi de vermedikleri için bayağı sinirliler birkaç gündür.

HiLeon hak ediyor ya AlEy'in alması demek Kanal D ayağına kurşun sıkıyor demek, fanlar binayı basabilir.

Dizinin yapımcısı zaten Gökhan'ı etiketleyip ''hayırlı olsun'' yazmış.
İşte o kadar ucuz bir tören ki yapımcı bile geceden önce açıklıyor şaşırmamak lazım.

Daha dün klip çekilmiş şarkıya en iyi şarkı ödülünü vererek tüm saygınlığını yitirdi bu tören gözümde.
Tarkan deyince Yolla ödül aldı sandım ama dalga geçer gibi Beni Çok Sev'e verdiler.

Yalnız 'En İyi Klip' ödülü verilmedi, en iyi şarkı ödülü verildi.
Ki şarkı klipsiz 75 milyona yaklaşmış durumda.

Hande Erçel gayet güzel komediyi yapıyor düştüler ne demek ya

Performanstan sonra en iyi çıkış yapan ödülünü verirler.

Aleyna Tilki göbeğinden nefes alıyor heralde, kliplerden sonra sahnede de açık ama Tarkan'ın cesaret edemediğini yapıp tarzı dışında canlı söylüyor, helal olsun

Aleyna Tilki canlı canlı söylüyor, Tarkan-Ajda Pekkan bile playback yaptı. Helal olsun.

Yalnız 'En İyi Klip' ödülü verilmedi, en iyi şarkı ödülü verildi.
Ki şarkı klipsiz 75 milyona yaklaşmış durumda.
Evet, dün klip çekildiden kastım şarkının dün göz önüne getirilmesiydi. BÇS yılın şarkısı olacak kadar iş yapmadı ki. Zaten Tarkan'a vereceğiz bari yeni klibin reklamı olsun diye gidip BÇS'ye verdiler ödülü. Bu arada ben ders çalışırken göz ucuyla takip ettim töreni. Ya Bu İşler Ne'den kesitler gösterildi mi, ben mi kaçırdım?

Ben görmedim, buraya ve Twitter'a yazıyorum genelde. Ama arkada hiç vermediler bu sezon kesit.

Geçen sene çıkış yaptı ama ödülü bu sene alıyor, rüküş ötesi yalnız

Azerbaycan'ın en parlak yıldızı @Ahmed