siz yayından kaldırılmamaya çalısın bence o başarıdır sizin içinBu sene EDHO'yu geçelim o zaman fark edersin.
siz yayından kaldırılmamaya çalısın bence o başarıdır sizin içinBu sene EDHO'yu geçelim o zaman fark edersin.
Merak etme bizim arkamız gayet sağlam. Asıl sen Eşkıya'nın durumunu düşün.siz yayından kaldırılmamaya çalısın bence o başarıdır sizin için
siz yayından kaldırılmamaya çalısın bence o başarıdır sizin için
edho düştüğü vakit meryoşum girip kurtaracakMerak etme bizim arkamız gayet sağlam. Asıl sen Eşkıya'nın durumunu düşün.
edho düştüğü vakit meryoşum girip kurtaracak
ıyy bu kadını unutmuştum ben bu gelirse batabiliriz işteMerak etme bizim arkamız gayet sağlam. Asıl sen Eşkıya'nın durumunu düşün.
hoşt sen bat emi gerçi sendeki çirkinliği karadeniz bile kabul etmez kıyıya atar seni pis.ssıyy bu kadını unutmuştum ben bu gelirse batabiliriz işte
geçen sene çağatay-serenay aldı en iyi oyuncu ödülleriniTürkiyede ki ödül törenlerini ciddiye almıyorum burada da ödüllerin yüzde 80-90'ı her zaman ki gibi Kanal D'nin dizilerine verilecek. Mesela reyting rekoru kıran Diriliş'i tarafsız gözükmek için aday koyuyorlar hak etse de ödülü alma ihtimali 0.
Törenin tek güzel yanı çocuk oyuncuların ödülü aldıktan sonra yaşadığı mutluluk.