haketti adam hunharca ve hünkarca katliamlar yaparakSülo almayaydı keşke ama.
haketti adam hunharca ve hünkarca katliamlar yaparakSülo almayaydı keşke ama.
@denizz19Ödülleri halk değil hayran kitlesi olan kitle seçti.
Halk kullandı ama popüler olan ünlüler ve diziler kazandı yalan mı?
Yok bu yüzden Küçük Ağa`ya da bir şey denilmemeli o zaman. Karagülün de illaki komik yanları vardır dizi içerisinde komik bir sahnesi de zaten ben Karagülü komedi olarak görüyorum.Ne alakası var dram demek illa ağlamaklı zırlamaklı dizi demek mi?
Kendin diyorsun işte Halk ta o popüler olan dizileri ve ünlüleri seviyor o zamanHalk kullandı ama popüler olan ünlüler ve diziler kazandı yalan mı?
popiler kazansa karagül,vadi falan da olurduHalk kullandı ama popüler olan ünlüler ve diziler kazandı yalan mı?
Karagül'de komik sahneler var tabi. Ama bu Karagül'ün, Küçük Ağa'dan daha fazla drama olduğu gerçeğini değiştiremez. Neyse zaten önemsiz bir ödül töreni oldu benim için ödül alan kitleyi görünce.Yok bu yüzden Küçük Ağa`ya da bir şey denilmemeli o zaman. Karagülün de illaki komik yanları vardır dizi içerisinde komik bir sahnesi de zaten ben Karagülü komedi olarak görüyorum.
Popülerlikten kastımı anlamış olman lazımdı neyse.🙂
Kendin diyorsun işte Halk ta o popüler olan dizileri ve ünlüleri seviyor o zaman
Karagül sosyal medyada popüler değil o kadar bunu sen de biliyorsun.popiler kazansa karagül,vadi falan da olurdu
her sene aynısı oluyor sen ümidi kes panpa ödüllerdenKaragül'de komik sahneler var tabi. Ama bu Karagül'ün, Küçük Ağa'dan daha fazla drama olduğu gerçeğini değiştiremez. Neyse zaten önemsiz bir ödül töreni oldu benim için ödül alan kitleyi görünce.
Popülerlikten kastımı anlamış olman lazımdı neyse.
Karagül sosyal medyada popüler değil o kadar bunu sen de biliyorsun.
@xemrexxxKaragül'de komik sahneler var tabi. Ama bu Karagül'ün, Küçük Ağa'dan daha fazla drama olduğu gerçeğini değiştiremez. Neyse zaten önemsiz bir ödül töreni oldu benim için ödül alan kitleyi görünce.
Bu Karagül'ün başarısına gölge düşürmez merak etme. O ödül töreninin yancı bir ödül töreni olduğu aşikar. O kadar drama dizisi içerisinde Küçük Ağa gerçekten komik.her sene aynısı oluyor sen ümidi kes panpa ödüllerden
ayrıca sosyal medya belirlemiyor bu işi öyle olsa binbir gece,yaprak dökümü ve daha niceleri alamazdı ödülü
Neyse kafaya takma. Kafan dağılsın diye Yalan Dünya izleyebilirsin.Karagül'de komik sahneler var tabi. Ama bu Karagül'ün, Küçük Ağa'dan daha fazla drama olduğu gerçeğini değiştiremez. Neyse zaten önemsiz bir ödül töreni oldu benim için ödül alan kitleyi görünce.
Iyy yine mi?Neyse kafaya takma. Kafan dağılsın diye Yalan Dünya izleyebilirsin.
valla yancı olsa 41. yıla gelemezdi herkesler geliyor 41.senede deBu Karagül'ün başarısına gölge düşürmez merak etme. O ödül töreninin yancı bir ödül töreni olduğu aşikar. O kadar drama dizisi içerisinde Küçük Ağa gerçekten komik.
Bu benim fikrim. Karagül ödül almadığı için değil alınan ödülleri doğru bulmadığım için. Serenay Sarıkaya tam anlamıyla fiyasko.valla yancı olsa 41. yıla gelemezdi herkesler geliyor 41.senede de
bu sene kendini geliştirdi serenay partneri çağatay olmasına rağmen parladıBu benim fikrim. Karagül ödül almadığı için değil alınan ödülleri doğru bulmadığım için. Serenay Sarıkaya tam anlamıyla fiyasko.
Yav ondan daha iyileri yok muydu?bu sene kendini geliştirdi serenay partneri çağatay olmasına rağmen parladı
konuda dediğim gibi bergüzar geçen sene aldı ona vermezlerdi o yüzden, ece uslu diziden kaybetti vahide perçin ya da serenay alacaktı belliydiYav ondan daha iyileri yok muydu?
Ece Uslu diziden mi kaybetti? 😱konuda dediğim gibi bergüzar geçen sene aldı ona vermezlerdi o yüzden, ece uslu diziden kaybetti vahide perçin ya da serenay alacaktı belliydi
ivet senaryosu basit olunca karakter de basit olduEce Uslu diziden mi kaybetti? 😱