Ama kullandın oyhiç oy kullanasın gelmedi bu ikiliye😵
seçenekler berbat çünküAma kullandın oy
------
Yalnız burda 22 oy var sadece. Bazı gruplara göre 5 oy eksik
Evet evet bu grup Semicenk’i sever ama Melis’i de sever Zorlu bir karar vermek zorunda kaldı @Dosi
Evet evet bu grup Semicenk’i sever ama Melis’i de sever Zorlu bir karar vermek zorunda kaldı @Dosi
Klipsizleri de oylayacaz, orda da iyi ilerleyebilir Serdar Ortaç şarkısına bir şey katmak işte budur, İrem ders alsın @Dosi2024 senesi yarıṣmasında Melis'i daha çok göreceğiz aslında. Bakalım ne olacak bu sene.
Dur daha yeni geldim dışardan. Tek tek bakacağım bildirimlere@Dosi burayı gözden kaçırmış.
İyi bakalım kolay gelsinDur daha yeni geldim dışardan. Tek tek bakacağım bildirimlere
Zorlayan değil, eşleşmelerine üzüldüm. Melis’in bu şarkısını çok severim. Tereddüt etmedim yani
Ben Melise değil şarkıya oy verdim2024 senesi yarıṣmasında Melis'i daha çok göreceğiz aslında. Bakalım ne olacak bu sene.
Bu anketler beni yordu, ben bir süre şarkılara bulaşmam gibiKlipsizleri de oylayacaz, orda da iyi ilerleyebilir Serdar Ortaç şarkısına bir şey katmak işte budur, İrem ders alsın @Dosi
Bir süre dediğin ne kadar bir süre?Zorlayan değil, eşleşmelerine üzüldüm. Melis’in bu şarkısını çok severim. Tereddüt etmedim yani
Ben Melise değil şarkıya oy verdim
Bu anketler beni yordu, ben bir süre şarkılara bulaşmam gibi
Şu an kendimi şartlandırmak istemiyorum. Gerçekten çok yıprandığımı hissediyorum.Bir süre dediğin ne kadar bir süre?
Klipsizler En Favori Üye’den önce mi gelir sonra mı?
Tüm etkinlik yükünü sen sırtlanıyorsun yani yorulman normal Dinlene dinlene yaparsın artıkŞu an kendimi şartlandırmak istemiyorum. Gerçekten çok yıprandığımı hissediyorum.
Belki Aralık ayında yaparız.
Bir sürü eski proje başlayacaktım ama sıra gelmiyor
Bu kez sana daha fazla paslayabilirim duruma göre bakarızTüm etkinlik yükünü sen sırtlanıyorsun yani yorulman normal Dinlene dinlene yaparsın artık
Heyecanla bekleniyor projelerin
Pasla pasla yardımcın hazır ve nazır, alayım senden yükBu kez sana daha fazla paslayabilirim duruma göre bakarız
O Semicenk’i oylamış Daha 1 gün var sayılır anketin kapanmasına. Son dakika sürprizleri olur belkimelise oy lazım oy? oy kullanmayan kim var sesleneyim @mesmeso nerdesin