- Reaksiyon puanı
- 112,740
- Puanı
- 1,060
Senin 2 favori şarkın vardı, radyodaki bu denk gelişinden ve şarkının güzelliğinden emin olduktan sonra Yakışıklı'yı da favorilerin arasına dahil edersin belkiKral pop radyo canlı yayın
Yakışıklı
Evet baya iyi Şarkı
şimdi şu şarkı kazansa üzülürüm diyeceğim şarkı kalmadı. Hangisi kazansa hak ediyorSenin 2 favori şarkın vardı, radyodaki bu denk gelişinden ve şarkının güzelliğinden emin olduktan sonra Yakışıklı'yı da favorilerin arasına dahil edersin belki
Evet kalan şarkıların hepsi de iyişimdi şu şarkı kazansa üzülürüm diyeceğim şarkı kalmadı. Hangisi kazansa hak ediyor
Favorim demiyelim ama favori gördüklerim var.
Bu arada İrem yine tur atlarsa artık kabul edin. Belliki karıştırıldığı için değil
2022 Dünya Kupası FasEvet kalan şarkıların hepsi de iyi
Galiba İrem'in başarısını kabul etmeliyiz artık @Yakamoz-Asi
Yanlışlıkla da çeyreğe çıkamaz yani
Evet kalan şarkıların hepsi de iyi
Galiba İrem'in başarısını kabul etmeliyiz artık @Yakamoz-Asi
Yanlışlıkla da çeyreğe çıkamaz yani
Güzel benzetme sonu da öyle olsun2022 Dünya Kupası Fas
Benim sağım solum belli olmaz çeyrekte bakacağız duruma
Güzel benzetme sonu da öyle olsun
------
Mabel'in bu şarkısının neyini beğendin sensin zevksiz. ss Bir de bana derdin hep slow ve ağır takılıyon diye.ıyyyy bizim forumun zevksizliği.ss
Helal iyi yerden vurdun aklıma geldi , ahhh kavruğum Sensiz olmuyor….Güzel benzetme sonu da öyle olsun
------
Yok geç o ayakları. Mabel gibi güçlü şarkıya yem etmezdin öyle olsaYoksa yoksa hep İremci miydim ben çeyrekte İrem mi diyeceğim bunu da mı yapacağım 😱 @Dosi