Aynen Icardi ve KÖFN can suyu oldu sultanımaSimge bayadır sönüktü, bi KÖFN sebebiyle, bi de Icardi sayesinde popülerliğini yeniden arttırdı
Bakalım yine finale kalıp kaybedecek mi bu etkinlikte
Aynen Icardi ve KÖFN can suyu oldu sultanımaSimge bayadır sönüktü, bi KÖFN sebebiyle, bi de Icardi sayesinde popülerliğini yeniden arttırdı
O finalde kaybetmesine ben vesile olmuştumAynen Icardi ve KÖFN can suyu oldu sultanıma
Son oyu vermek ve kazananı belirlemek bana nasip oldu
Öncelikle finalde başka şarkıları beklerdim. Öpücem şarkısı finali haketmiyor. İlla Simge olunacaksa Ben Bazen bana göre kat ve kat daha iyi bir şarkı diğerine göre.
Mabel Matiz'i ilkkez Öyle Kolaysa şarkısıyla tanımıştım ve en sevdiğim şarkısıda bu oldu, haliyle foruma girdiğimde final başlığını görünce oy kullanmasam olmazdı.
Bu olayı biliyorum, bu konunun açılmasını istiyordum zatenO finalde kaybetmesine ben vesile olmuştum
Tatil dönemime denk gelmişti. Ne için bilmiyorum ama foruma yolum düşmüştü ve Mabel’in en sevdiğim şarkısı olunca Mabel’e oy verdim. Benim son oyum ile Simge yerinde oturdu@Yakamoz-Asi
Şöyle yazmışım hatta
Sevdiğim şarkıları var. Zamanla anlarsınBu olayı biliyorum, bu konunun açılmasını istiyordum zaten
Öyle Kolaysa harika bir şarkı ama Simge’yi son anda şampiyonluktan etmişsin… Kim bilir belki başka zaman şampiyon yaparsın
Sen de Mabel şarkılarını pek sevmezsin ama Öyle Kolaysa’yı seveceğin tutmuş be kadın
Ben geçmiş şarkı etkinliklerini de hatırlıyorum, senden yine Mabel’e pek oy çıkmıyorduSevdiğim şarkıları var. Zamanla anlarsın
Şu son şarkılara hakim değilim. İrem ile olanı sevdim bayadiğer tur daha dikkatli dinlerim ama çok sevdiğim şarkılar ile eşleşirse otomatik devre dışı kalıyor
Orda bi KÖFN’de var
Ama şarkıyı çoğunlukla Simge söylüyor
KÖFN ilk kısımda var sadece, ikinci kısımda hiç yok. Nakarat zaten tamamen Simge’ninHafif mırıldanmalarla eşlik ediyor sadece KÖFN
Bir yerde Simge varsa göz başka bir şey göremez zatenbirincisi alğıda seçicilik denen şey var gözlerim sadece simgeyi gördü
ikincisi mabel donuyla şarkı söyleyince itici geldi var olan şansınıda tepmiş, simgeye iç çamaşırıyla şarkı söylemek ne kadar yakışıyorsa mabelide o kadar itici göstermiş
diğerlerindede rakipler iyiydiBir yerde Simge varsa göz başka bir şey göremez zaten
Mabel’in bu şarkısı ve klibi kötü evetAma yarışan diğer 3 şarkısı güzel.
Simge bayadır sönüktü, bi KÖFN sebebiyle, bi de Icardi sayesinde popülerliğini yeniden arttırdı
Aynen Icardi ve KÖFN can suyu oldu sultanıma
Demek Simgeye antilik yapmıṣlığın varO finalde kaybetmesine ben vesile olmuştum
Tatil dönemime denk gelmişti. Ne için bilmiyorum ama foruma yolum düşmüştü ve Mabel’in en sevdiğim şarkısı olunca Mabel’e oy verdim. Benim son oyum ile Simge yerinde oturdu@Yakamoz-Asi
Şöyle yazmışım hatta
Öyle Kolaysa hala çok dinlerim. Arabada iyi oluyorBu olayı biliyorum, bu konunun açılmasını istiyordum zaten
Öyle Kolaysa harika bir şarkı ama Simge’yi son anda şampiyonluktan etmişsin… Kim bilir belki başka zaman şampiyon yaparsın
Sen de Mabel şarkılarını pek sevmezsin ama Öyle Kolaysa’yı seveceğin tutmuş be kadın
Soğuyacaksan Aşkın Olayım'dan soğuİcardi ismini duyunca bak inceden inceden bir soğuma geldi ṣarkıya .ss A
------
Demek Simgeye antilik yapmıṣlığın var
Öyle Kolaysa hala çok dinlerim. Arabada iyi oluyor
Soğuyacaksan Aşkın Olayım'dan soğuYakışıklı'yı karıştırma
Aynen Öyle Kolaysa hiçbir zaman sıkmayacak çok sağlam şarkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?