- Reaksiyon puanı
- 54,267
- Puanı
- 1,060
Abartıldığını düşünmek suç mu?Çatladınız resmen. Kabullenin artık. Kadın seviliyor ve şarkı beğenilmiş
Abartıldığını düşünmek suç mu?Çatladınız resmen. Kabullenin artık. Kadın seviliyor ve şarkı beğenilmiş
Tur atladıkça laf ederseniz suç evetAbartıldığını düşünmek suç mu?
Tur atladıkça laf ederseniz suç evet
Yanlış anlama niye olsun be aaaaaa bir olur iki olur ama bu kaç tur olduBen finale bile çıkar bu yanlıṣ anlamayla dedim, olacak gibi @Bully
Yanlış anlama niye olsun be aaaaaa bir olur iki olur ama bu kaç tur oldu
@Dosi nin çekeceği kuraya bağlı her şey
Ondan neden korkayım ki? Beni tanımıyor bile. Bende onu tanımıyorum. Yani eşitiz.Bu @Bully 'ye direk savaṣ ilanı
Ondan neden korkayım ki? Beni tanımıyor bile. Bende onu tanımıyorum. Yani eşitiz.
Zaten o savaş ilanı yapmasak bile bir yolunu bulur savaş ilan eder. Bari böyle yapalım da şanımız yürüsün. 😁
Bu elemanı not edelim @Bully
Birileri İrem Derici'ye laf etmiş gördüm. Onlardan biri de @Bully . Yeni yetmeleri İrem Derici'ye yedirecek değiliz. Sonuna kadar yanındayız. 😅
Not ettik @Hobbit not ettik Kılıcı ilk çeken kendisi, savaş başlamıştır bu işini dönüşü yok artıkBu @Bully 'ye direk savaṣ ilanı
Hobbit Declared War Bully. 😈Not ettik @Hobbit not ettik Kılıcı ilk çeken kendisi, savaş başlamıştır bu işini dönüşü yok artık