Unutma sakınŞuan ayak üstü uğradım foruma ama dağ gibi bildirim varmışsonra yine uğrarım
ben sonra sakin kafayla okurum ateş ve su olayını
Unutma sakınŞuan ayak üstü uğradım foruma ama dağ gibi bildirim varmışsonra yine uğrarım
ben sonra sakin kafayla okurum ateş ve su olayını
Anladım zaten o yüzden hatırlattımUnutmuştum
İftardan sonra bakacam
Bu harika davranışın için en kısa zamanda okuyacağım (bugün yani )Anladım zaten o yüzden hatırlattım
Bensu'ya gıcık kaptımBir önceki tur can çekişti, şimdi rahat
Ben de ateşe gıcık kaptımBensu her zaman rahat ama Hande yine sıkıntıda hoşuma gitmedi bu durum bu gruptan Hande ve Bensu birlikte çıkmalı
Espri yaptım anlamadın mısen suya gıcık kapıyormuşsun ya ben de ateşe gıcık kapıyorum dedim
Konu Bensu değilmiydi?Su, Bodrum Masalındaki Su? Ateş ise Bodrum Masalındaki Ateş? Ben nasıl bağlantı kurayımb
Aha! Resmen Bodrum Masalı'nı karıştıran benmişim sen değilKonunun Bodrum Masalıyla alakası yoktu aslında çünkü oradaki Ateş’i severimsu bildiğimiz su ateş de bildiğimiz ateşti espri yapmak için öyle söyledim sen şimdi de çok derin düşünmüşsün
Sudan gıcık kapılmaz tabi de espri yaptım sadece sen sudan gıcık kapılmaz diye konuyu nerelere getirdinAha! Resmen Bodrum Masalı'nı karıştıran benmişim sen değil
Bensu mevzusunu Ben su dan gıçık kapıyoruma getirmişsin
aman esprini yesinler. Su dan gıcık kapılırmi, Su hayattırBir espri yapmak istedin dünden beri içinden çıkamadık
bu arada sözümü tuttum baktim çözdüm . geceden gündüze geçiş yapacaz ama sen yoksunsözünü tutacakmısın bakalim
Aha! Resmen Bodrum Masalı'nı karıştıran benmişim sen değil
Bensu mevzusunu Ben su dan gıçık kapıyoruma getirmişsin
aman esprini yesinler. Su dan gıcık kapılırmi, Su hayattırBir espri yapmak istedin dünden beri içinden çıkamadık
bu arada sözümü tuttum baktim çözdüm . geceden gündüze geçiş yapacaz ama sen yoksunsözünü tutacakmısın bakalim
İçerde'yi dışarıda izleyeceğim deyip forumun dis rekorlarını altüst eden bir insanı fazla ciddiye almaya gerek yok Dosi hanım, olmamış deyip geçmek lazımSudan gıcık kapılmaz tabi de espri yaptım sadece sen sudan gıcık kapılmaz diye konuyu nerelere getirdinayrıca esprim gayet kaliteliydive verdiğim sözü tutmaya geldim bir söz vermişsem eğer onu tutarım
oruçlu halimle bide kafa yordum onun mesajlarina, Bensu ile ateş ne alakaysa ortalığı karıştırdıİçerde'yi dışarıda izleyeceğim deyip forumun dis rekorlarını altüst eden bir insanı fazla ciddiye almaya gerek yok Dosi hanım, olmamış deyip geçmek lazım
Sen ne anlarsın benim kaliteli esprilerimdenİçerde'yi dışarıda izleyeceğim deyip forumun dis rekorlarını altüst eden bir insanı fazla ciddiye almaya gerek yok Dosi hanım, olmamış deyip geçmek lazım
Sen geldin ben iftara kaçacamSen ne anlarsın benim kaliteli esprilerimden
Öyle kaliteli bir espri ki, forumda kimse anlayamadı kalitesini değil miSen ne anlarsın benim kaliteli esprilerimden
Başka zamanlara artıkSen geldin ben iftara kaçacam
Belki daha da fazladır ne kadar fazla dis yersem o kadar kaliteli demek oluyor işte esprilerimÖyle kaliteli bir espri ki, forumda kimse anlayamadı kalitesini değil mi20 tane mi ne dis yemiştin o zaman
Nasıl karışmış?Oylamalar karışmış 😱
Yalnız bu eski grup, biliyorsun demi?Kızışmış anlamında ya
NasılYalnız bu eski grup, biliyorsun demi?
4. tur bu, bitmişti oylama. biz şimdi 5. turdayız ya? 😱
Üst tura çıkanlar:
Ayça A. Turan
Bensu Soral
En son 5.tur 4 adaydı sanki ondan karıştırmışım4. tur bu, bitmişti oylama. biz şimdi 5. turdayız ya? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?