4. Tur - En Favori Güzel 2019 - 8. SON GRUP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan ayak üstü uğradım foruma ama dağ gibi bildirim varmış :A sonra yine uğrarım :A
ben sonra sakin kafayla okurum ateş ve su olayını :A
Unutma sakın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bensu'ya gıcık kaptım :A Bir önceki tur can çekişti, şimdi rahat :A
Ben de ateşe gıcık kaptım :A Bensu her zaman rahat ama Hande yine sıkıntıda hoşuma gitmedi bu durum bu gruptan Hande ve Bensu birlikte çıkmalı :A
Espri yaptım anlamadın mı :A sen suya gıcık kapıyormuşsun ya ben de ateşe gıcık kapıyorum dedim :A
Konu Bensu değilmiydi? :A Su, Bodrum Masalındaki Su? Ateş ise Bodrum Masalındaki Ateş? Ben nasıl bağlantı kurayım :Fb
Konunun Bodrum Masalıyla alakası yoktu aslında çünkü oradaki Ateş’i severim :A su bildiğimiz su ateş de bildiğimiz ateşti espri yapmak için öyle söyledim sen şimdi de çok derin düşünmüşsün :A
Aha! Resmen Bodrum Masalı'nı karıştıran benmişim sen değil :F:F
Bensu mevzusunu Ben su dan gıçık kapıyoruma getirmişsin :A
aman esprini yesinler. Su dan gıcık kapılırmi, Su hayattır :A Bir espri yapmak istedin dünden beri içinden çıkamadık :F:F

bu arada sözümü tuttum baktim çözdüm . geceden gündüze geçiş yapacaz ama sen yoksun :A sözünü tutacakmısın bakalim :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
aman esprini yesinler. Su dan gıcık kapılırmi, Su hayattır :A Bir espri yapmak istedin dünden beri içinden çıkamadık :F:F

bu arada sözümü tuttum baktim çözdüm . geceden gündüze geçiş yapacaz ama sen yoksun :A sözünü tutacakmısın bakalim :A
Sudan gıcık kapılmaz tabi de espri yaptım sadece sen sudan gıcık kapılmaz diye konuyu nerelere getirdin :A ayrıca esprim gayet kaliteliydi :A ve verdiğim sözü tutmaya geldim bir söz vermişsem eğer onu tutarım :A

• Harika
Reactions: Dosi
Üst tura çıkanlar:
Ayça A. Turan
Bensu Soral

Sudan gıcık kapılmaz tabi de espri yaptım sadece sen sudan gıcık kapılmaz diye konuyu nerelere getirdin :A ayrıca esprim gayet kaliteliydi :A ve verdiğim sözü tutmaya geldim bir söz vermişsem eğer onu tutarım :A
İçerde'yi dışarıda izleyeceğim deyip forumun dis rekorlarını altüst eden bir insanı fazla ciddiye almaya gerek yok Dosi hanım, olmamış deyip geçmek lazım :A

• Güldürdün
Reactions: eskici and Dosi
İçerde'yi dışarıda izleyeceğim deyip forumun dis rekorlarını altüst eden bir insanı fazla ciddiye almaya gerek yok Dosi hanım, olmamış deyip geçmek lazım :A
oruçlu halimle bide kafa yordum onun mesajlarina, Bensu ile ateş ne alakaysa ortalığı karıştırdı :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...