Geçen sefer başarı sağlayamamış, yarım kalan işini bitirsinOldukça popüler birisi yani
Geçen sefer başarı sağlayamamış, yarım kalan işini bitirsinOldukça popüler birisi yani
Yok vermedim. Daha vakit var, hallederizGeçen sefer başarı sağlayamamış, yarım kalan işini bitirsinSen oy verdinmi şuana kadar turlarda?
Vakit az bu kez, unutmaYok vermedim. Daha vakit var, hallederiz
Ha sen Hazal'a oy verdin mi diye soruyorsun. Ben bu turda oylarını kullandın mı diyorsun sandımVakit az bu kez, unutmaartık hızlandik
Yani önceki turkarda hiçmi Hazal'a oy vermedin? 😱
Tahmi ettim, oyüzden açıklamalı sordumHa sen Hazal'a oy verdin mi diye soruyorsun. Ben bu turda oylarını kullandın mı diyorsun sandımVerdim ya bütün turlarda, burada da verebilirim zaten Alina'ya oy kullanmam diğer üçünden ikisine atarım burada oyumu. Yarı yarıya açıklamış olayım
Hazal önde gibi görünüyor burada, ama fark etmez zaten benim için tercihimi etkilemez yaniTahmi ettim, oyüzden açıklamalı sordumSpoi vermiyeyim ama istediğine oy ver gitsin
Ben galiba 3 yada 4 grup oyladim. bir tanesi eşit gidiyorbiride açık ara fark atmış 2 güzel
Başka bir grupta şuan kaderi pamuk ipliğine bağlı beğendiğim biri varHazal önde gibi görünüyor burada, ama fark etmez zaten benim için tercihimi etkilemez yani
Yoldayim son dakikalarim.
Hayırlı TeskerelerYoldayim son dakikalarim.
Tek oy Attim Burcu'ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?