4. Tur - En Favori Güzel 2019 - 4. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 2 Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vakit az bu kez, unutma :A artık hızlandik :A

Yani önceki turkarda hiçmi Hazal'a oy vermedin? 😱
Ha sen Hazal'a oy verdin mi diye soruyorsun. Ben bu turda oylarını kullandın mı diyorsun sandım :A Verdim ya bütün turlarda, burada da verebilirim zaten Alina'ya oy kullanmam diğer üçünden ikisine atarım burada oyumu. Yarı yarıya açıklamış olayım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ha sen Hazal'a oy verdin mi diye soruyorsun. Ben bu turda oylarını kullandın mı diyorsun sandım :A Verdim ya bütün turlarda, burada da verebilirim zaten Alina'ya oy kullanmam diğer üçünden ikisine atarım burada oyumu. Yarı yarıya açıklamış olayım :A
Tahmi ettim, oyüzden açıklamalı sordum :A Spoi vermiyeyim ama istediğine oy ver gitsin :A
Ben galiba 3 yada 4 grup oyladim. bir tanesi eşit gidiyor :A biride açık ara fark atmış 2 güzel :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Tahmi ettim, oyüzden açıklamalı sordum :A Spoi vermiyeyim ama istediğine oy ver gitsin :A
Ben galiba 3 yada 4 grup oyladim. bir tanesi eşit gidiyor :A biride açık ara fark atmış 2 güzel :A
Hazal önde gibi görünüyor burada, ama fark etmez zaten benim için tercihimi etkilemez yani:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@S.G.A.T. gitmişsindir diye bildirim yollamayayim diye cevap vermemiştim son mesajina ama hala dolanıyorsun :A Neyse geçen sefer Burcu'ya oy vermedin diye @Aserat 'ta üzüntünü belirtmiştin, al sana fırsat (gerçi oyun birşey degiştirmez ama içinde kalmasin :A)

• Güldürdün
Reactions: Aserat and S.G.A.T.
@S.G.A.T. gitmişsindir diye bildirim yollamayayim diye cevap vermemiştim son mesajina ama hala dolanıyorsun :A Neyse geçen sefer Burcu'ya oy vermedin diye @Aserat 'ta üzüntünü belirtmiştin, al sana fırsat (gerçi oyun birşey degiştirmez ama içinde kalmasin :A)
Yoldayim son dakikalarim. :D
Tek oy Attim Burcu'ya. :D

• Harika
Reactions: Aserat and Dosi
Hazal Kaya
Burcu Biricik

Üst tura çıkanlar:
Hazal Kaya
Burcu Biricik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir