- Reaksiyon puanı
- 114,068
- Puanı
- 1,060
Şimdi dene@Dosi anketi düzeltir misin? Sadece tek isim seçebiliyoruz.
Düzeldi şimdi.Şimdi dene
Şimdi dene
Ya o kolay düzelirdi ama ben anketi ayarlamayı tamamiyle es geçmişim ve kimin kime oy verdiği seçeneği yok olmuştu, onun geri dönüşü yok oyüzden Anket kısmını silip geri ayarladım yeni bir tecrübe edinmiş oldumDüzeldi şimdi.
Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli.
Okan-İlker-Engin tamamen ölüm grubuydu benim açımdan, ondan daha zor bir kura çekemezsin.@Bully bu ve Kıvanç'lı grup ama galiba beklendiği kadar çekişmeli bulmayacaksın 2.gruba göre.
Onur Saylak, en çok ona üzüldüm. Bizim ankette eşit oy alanlar üst tura yükselir, önceki turlara bakmayız. Talihsiz elenmeler oldu. @Özgür gibi etiketlere rağmen oylamayan çok üye olduOkan-İlker-Engin tamamen ölüm grubuydu benim açımdan, ondan daha zor bir kura çekemezsin.
Osman Sonant ve Hüseyin Avni Danyal benim önerdiğim isimler ama buraya kadar gelmelerini hem başarı biraz da sürpriz olarak görüyorum. Elenseler de kanıtladılar kendilerini.
Tolga Sarıtaş, Onur Saylak, Sarp Akkaya gibi favorilerimi geçtiler, 1 oyla elenmişlerdi... @Dosi
Konuyu silmeden haledebilirmişim aslında ama yetkilerimi daha zamanla anlıyorumEmrenin sorununu bende yaşadım tam sana yazıyordum ki konu gitti