2020 4.Tur | En Favori Erkek Oyuncu - 1. Grup

Hangi 2 isim üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunculuğu da yönetmenliği de şarkıcılığı da overrated... :A

Leyla ile Mecnun da overrated bir dizidir. :A
DeepDeterminedJavalina.webp

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bu arada Reha Özcan da overrated geliyor bana, 5.turda elenecek hayırlısıyla. :A
Fikri karkteri olarak çok beğeniyorum. Benim oyumu şuana kadar aldı :A
overrated oyuncular var evet ama bir çoğu elendi neyseki :A

5. Tur planım değişebilir yani grupta aday sayısı olarak.14 kişi olacaktı şimdi 15 oldu ve belki 16 olacak :A 2 grup olacaktı ve 4 isimi birden elemek acımasız olur gibi :A @MasacRE
yeniden düzenleyeceğim ve final turları uzayabilir yani 2 aşamalı. Asistanım @Tolstoyevski ile nihai kararı veririz pazar günü :A

5. Tur planım değişebilir yani grupta aday sayısı olarak.14 kişi olacaktı şimdi 15 oldu ve belki 16 olacak :A 2 grup olacaktı ve 4 isimi birden elemek acımasız olur gibi :A @MasacRE
yeniden düzenleyeceğim ve final turları uzayabilir yani 2 aşamalı. Asistanım @Tolstoyevski ile nihai kararı veririz pazar günü :A
Malum diziden sonra menajerliğe de terfi ettim yalnız, son kısımda ufak düzeltme gerekebilir.. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Bizim Hikaye ve daha çok Mucize Doktor faktörüyle toplamış oyları, oyunculuğuna lafım yok ama hitap etmiyor bana. :A

Bence de acımasız olur. :A Uzasın daha iyi olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bizim Hikaye ve daha çok Mucize Doktor faktörüyle toplamış oyları, oyunculuğuna lafım yok ama hitap etmiyor bana. :A

Bence de acımasız olur. :A Uzasın daha iyi olur. :A
Ekimi buluruz bu gidişle :A

Aman MD deme, ben yorum yapmayayım o konuda :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...