Şaşırmadımİlk gruplara yetişemedim. @Dosi
Şuana kadar hiç oy kullanmadın ve çok iyi isimler tek oy ile gitti.
Diğerlerine kullan bari
Şaşırmadımİlk gruplara yetişemedim. @Dosi
Overrated...Ali Atay'ın elenmesine gerçekten üzüldüm... Leyla ile Mecnun harici birçok yapımda kendini kanıtlamış bir oyuncu ve her şeyden önce gerçek bir sanatçıydı sesiyle, oyunculuğuyla...
Anlık modumuz...
Oyuncu olmasına rağmen adamın sesinin Yalın'ın sesinden daha iyi olması gerçeği...Overrated...
Oyunculuğu da yönetmenliği de şarkıcılığı da overrated...Oyuncu olmasına rağmen adamın sesinin Yalın'ın sesinden daha iyi olması gerçeği...
Oyuncu olmasına rağmen adamın sesinin Yalın'ın sesinden daha iyi olması gerçeği...
En iyisi yarın sabah konuya kilit vurayımOyunculuğu da yönetmenliği de şarkıcılığı da overrated...
Leyla ile Mecnun da overrated bir dizidir.
Oyunculuğu da yönetmenliği de şarkıcılığı da overrated...
Leyla ile Mecnun da overrated bir dizidir.
Bu arada Reha Özcan da overrated geliyor bana, 5.turda elenecek hayırlısıyla.En iyisi yarın sabah konuya kilit vurayım
Siz keyfinize bakın
Fikri karkteri olarak çok beğeniyorum. Benim oyumu şuana kadar aldıBu arada Reha Özcan da overrated geliyor bana, 5.turda elenecek hayırlısıyla.
Malum diziden sonra menajerliğe de terfi ettim yalnız, son kısımda ufak düzeltme gerekebilir..Fikri karkteri olarak çok beğeniyorum. Benim oyumu şuana kadar aldı
overrated oyuncular var evet ama bir çoğu elendi neyseki
5. Tur planım değişebilir yani grupta aday sayısı olarak.14 kişi olacaktı şimdi 15 oldu ve belki 16 olacak 2 grup olacaktı ve 4 isimi birden elemek acımasız olur gibi @MasacRE
yeniden düzenleyeceğim ve final turları uzayabilir yani 2 aşamalı. Asistanım @Tolstoyevski ile nihai kararı veririz pazar günü
Bizim Hikaye ve daha çok Mucize Doktor faktörüyle toplamış oyları, oyunculuğuna lafım yok ama hitap etmiyor bana.Fikri karkteri olarak çok beğeniyorum. Benim oyumu şuana kadar aldı
overrated oyuncular var evet ama bir çoğu elendi neyseki
5. Tur planım değişebilir yani grupta aday sayısı olarak.14 kişi olacaktı şimdi 15 oldu ve belki 16 olacak 2 grup olacaktı ve 4 isimi birden elemek acımasız olur gibi @MasacRE
yeniden düzenleyeceğim ve final turları uzayabilir yani 2 aşamalı. Asistanım @Tolstoyevski ile nihai kararı veririz pazar günü
Ekimi buluruz bu gidişleBizim Hikaye ve daha çok Mucize Doktor faktörüyle toplamış oyları, oyunculuğuna lafım yok ama hitap etmiyor bana.
Bence de acımasız olur. Uzasın daha iyi olur.