Son turlarda oy kullanmak istedim.Sen oy kullanıyor muydun
Son turlarda oy kullanmak istedim.Sen oy kullanıyor muydun
Ben de senin için oy attımTek şarkıları kaldı yanılmıyorsam.
@Özgür son oyu ile 2 tane şarkıyı aynı grupta son dakika eledi
------
Sevmedim Deme tur atlama şansı olsun diye sadece onu oyladım
Bu sefer üzdün 😔
İlk üç tur ben de destekledim Ajda teyzemizi ama sizce de artık gençlerin önünü açma vakti gelmedi mi yaSonuçlar üzücü gözükmüyor.
Burada tek oy kullanmıştım. Tuğba’ya oy vermediğim için anında pişman olmuştum.Tuğba Yurt - Benim O
Derya Uluğ - Kanunlar Gibi
------
İlk üç tur ben de destekledim Ajda teyzemizi ama sizce de artık gençlerin önünü açma vakti gelmedi mi ya
Sen aslında Tuğba'ya oy vermek istemiştin ama o an tıklayamamışsın o yüzden oy gitmemiş. Oy değiştirmeyi açarak bu durumu düzeltebilirsinBurada tek oy kullanmıştım. Tuğba’ya oy vermediğim için anında pişman olmuştum.
Şu anketlerde bir oy değilde bir kaç oy fark olunca üzülmem ama başka türlüsü üzer
aynen öyleydi aslindaSen aslında Tuğba'ya oy vermek istemiştin ama o an tıklayamamışsın o yüzden oy gitmemiş. Oy değiştirmeyi açarak bu durumu düzeltebilirsin
Foruma bayadır giremiyordum, özellikle geçen hafta çok yoğundu... Ama bu hafta biraz daha rahat olurum, etkinliğe de dönüşümüzü yaptık çok şükür... @dosimosiSen paçayı kurtardın.Kurtaramayanlar belli olağan şüpheli kütükler @Sherlock , @MasacRE , @Maskeli Fedai , @MEnes ...