Bu grupta çok güçlü şarkılar yok ya. Sıla için kolay rakipler bunlarKolay mı bilmemem ama sanki son 2 tur zorlanarak ilerliyoryalnız şarkı güzel. Şuana kadar oyumu alabildi.
Çeyrekte elenirse şaşırmam. Artık çok sağlam şarkılar kaldı gibi![]()
Bu grupta çok güçlü şarkılar yok ya. Sıla için kolay rakipler bunlarKolay mı bilmemem ama sanki son 2 tur zorlanarak ilerliyoryalnız şarkı güzel. Şuana kadar oyumu alabildi.
Çeyrekte elenirse şaşırmam. Artık çok sağlam şarkılar kaldı gibi![]()
Veya Yalın faktörüde var. Bence forumda antiside çokBu grupta çok güçlü şarkılar yok ya. Sıla için kolay rakipler bunlarBen ilk iki tur oy verdim de geçen tur vermedim sanırım. Fena değil şarkı da o kadar da iyi değil bence yine isimle götürüyor işi
![]()
Sıla antiliği forumda gereksiz yere çok şişirilmesinden oluştu. Bu forumda gördüklerimden sonra ben de anti oldum artıkVeya Yalın faktörüde var. Bence forumda antiside çok
Anketlere bakarsak Martılar şampiyon olur. Çok fark attı şuana kadar ama belli olmaz tabi ki yinede![]()
Oyunu niye bekletiyorsun?Sıla antiliği forumda gereksiz yere çok şişirilmesinden oluştu. Bu forumda gördüklerimden sonra ben de anti oldum artık
Martılar benim en baştan şampiyonluk favorimdi zaten. Şu anda da öyle gidiyor dediğin gibi![]()
Benim çok değerli oylarım öyle en baştan harcanamazOyunu niye bekletiyorsun?![]()
Bir zamanlar bunu ben de çok yapardım ve etkili oyumda olurdu ama şimdi etkinliği yürüttüğüm içim eşitlik olunca baskı yapma adına bilmem şartBenim çok değerli oylarım öyle en baştan harcanamaz![]()
Son saatlere bırakmam ya, yarın hallederim şimdi çıkayım artıkBir zamanlar bunu ben de çok yapardım ve etkili oyumda olurdu ama şimdi etkinliği yürüttüğüm içim eşitlik olunca baskı yapma adına bilmem şart
2019’da benim oyum sayesinde Mabel kazanmıştı Simge’ye karşı. Sanki aynı taraftaydık o seneben aslında pek yoktum o yaz. bir ara uğradığımda final konusuna denk gelmiştim
![]()
Kontrol ettim, evet senle aynı taraftaymışız. Hafızam arada zehir gibi maşallahSon saatlere bırakmam ya, yarın hallederim şimdi çıkayım artık
Mabel ile Simge karşı karşıya gelmişse ben de Mabel'in yanında olmuşumdur ya dediğin gibi aynı taraftayızdır![]()
Arada değil de her zaman zehir gibi diyelim biz onaKontrol ettim, evet senle aynı taraftaymışız. Hafızam arada zehir gibi maşallah
Haydi iyi geceler o zaman.
Yok eskisi gibi değilim artıkArada değil de her zaman zehir gibi diyelim biz ona
İyi geceler Dosi hanım...
Sizin ölünüz yeter Dosi hanımYok eskisi gibi değilim artıkişleyen Demir pas tutmaz derler, ben çok dinlenip her şeyden uzak kalınca performans kötüleşti
![]()