2021 4.Tur | En Favori Şarkı 2021 | 1. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 2 şarkı çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolay mı bilmemem ama sanki son 2 tur zorlanarak ilerliyor :A yalnız şarkı güzel. Şuana kadar oyumu alabildi.
Çeyrekte elenirse şaşırmam. Artık çok sağlam şarkılar kaldı gibi :A
Bu grupta çok güçlü şarkılar yok ya. Sıla için kolay rakipler bunlar :A Ben ilk iki tur oy verdim de geçen tur vermedim sanırım. Fena değil şarkı da o kadar da iyi değil bence yine isimle götürüyor işi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu grupta çok güçlü şarkılar yok ya. Sıla için kolay rakipler bunlar :A Ben ilk iki tur oy verdim de geçen tur vermedim sanırım. Fena değil şarkı da o kadar da iyi değil bence yine isimle götürüyor işi :A
Veya Yalın faktörüde var. Bence forumda antiside çok :A
Anketlere bakarsak Martılar şampiyon olur. Çok fark attı şuana kadar ama belli olmaz tabi ki yinede :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Veya Yalın faktörüde var. Bence forumda antiside çok :A
Anketlere bakarsak Martılar şampiyon olur. Çok fark attı şuana kadar ama belli olmaz tabi ki yinede :A
Sıla antiliği forumda gereksiz yere çok şişirilmesinden oluştu. Bu forumda gördüklerimden sonra ben de anti oldum artık :A

Martılar benim en baştan şampiyonluk favorimdi zaten. Şu anda da öyle gidiyor dediğin gibi :A

• Güldürdün
Sıla antiliği forumda gereksiz yere çok şişirilmesinden oluştu. Bu forumda gördüklerimden sonra ben de anti oldum artık :A

Martılar benim en baştan şampiyonluk favorimdi zaten. Şu anda da öyle gidiyor dediğin gibi :A
Oyunu niye bekletiyorsun? :A

• Güldürdün
Benim çok değerli oylarım öyle en baştan harcanamaz :A
Bir zamanlar bunu ben de çok yapardım ve etkili oyumda olurdu ama şimdi etkinliği yürüttüğüm içim eşitlik olunca baskı yapma adına bilmem şart :A
2019’da benim oyum sayesinde Mabel kazanmıştı Simge’ye karşı. Sanki aynı taraftaydık o sene :A ben aslında pek yoktum o yaz. bir ara uğradığımda final konusuna denk gelmiştim :A

• Güldürdün
Bir zamanlar bunu ben de çok yapardım ve etkili oyumda olurdu ama şimdi etkinliği yürüttüğüm içim eşitlik olunca baskı yapma adına bilmem şart :A
2019’da benim oyum sayesinde Mabel kazanmıştı Simge’ye karşı. Sanki aynı taraftaydık o sene :A ben aslında pek yoktum o yaz. bir ara uğradığımda final konusuna denk gelmiştim :A
Son saatlere bırakmam ya, yarın hallederim şimdi çıkayım artık :A

Mabel ile Simge karşı karşıya gelmişse ben de Mabel'in yanında olmuşumdur ya dediğin gibi aynı taraftayızdır :A

• Güldürdün
Son saatlere bırakmam ya, yarın hallederim şimdi çıkayım artık :A

Mabel ile Simge karşı karşıya gelmişse ben de Mabel'in yanında olmuşumdur ya dediğin gibi aynı taraftayızdır :A
Kontrol ettim, evet senle aynı taraftaymışız. Hafızam arada zehir gibi maşallah :A
Haydi iyi geceler o zaman.

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...