4. Tur - En Özlenilen Dizi - 6. Grup | İkinci Bahar - Cennet Mahallesi

Hangi dizi üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
İkinci Bahar diyenleri anlamıyorum kaç kez baştan sona izlediniz? 2000’lerin en çok tekrarlarıyla izlenen dizilerinden biri Cennet Mahallesi dir eminim ki herkes bir bölümünü birkaç defa izlemiştir. Hakkı yenmez umarım.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
İkinci Bahar diyenleri anlamıyorum kaç kez baştan sona izlediniz? 2000’lerin en çok tekrarlarıyla izlenen dizilerinden biri Cennet Mahallesi dir eminim ki herkes bir bölümünü birkaç defa izlemiştir. Hakkı yenmez umarım.
Bir kere Show'da bile yayınlanmıyordu İkinci Bahar, aynı kefeye konulması inanılmaz. :A

• Üzücü
Reactions: mrt-06
Çok kez tekraro yayınlandığı zaman mı bir dizi başarılı olur...İkinci Bahar kalite akıyordu..Şimdilerde birçok insanı peşinden sürükleyenleri meşhur eden bir dizi ,2 dev karakterin oynadığı muazzam bir diziydi. Sezen Aksu nun dahi dizide oynadığını biliyorum;Misafir olarak.

• Beğendim
Bu grubu foruma yeni üye olanlar belirler..Resmen kafa kafaya gidiyor.
en az 10 oy verecek üyeler var ve yeni üyelerin oylarını geçersiz sayarım😊
kuralım:
"Bu etkinlik başladıktan sonra üye olan kişilerin oyları sayılmayacaktır."
yani özetle 2020 öncesi üye olan üyelerinki😊

İkinci Bahar mutlaka daha iyi dizidir de yetişemedim ona, yaşım küçüktü yayınlandığı dönem. O yüzden Feratıma veriyorum oyumu :A

• Harika
Cennet mahallesi ( keşke showtv tekrarlarını verse gündüz kuşağında reyting'i iyi olacağına eminim)