2024 4.Tur | Emir Can İğrek - Can Dostum vs Mela Bedel - Ben Sana Gelemem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?

• Emir Can İğrek - Can Dostum

• Mela Bedel - Ben Sana Gelemem

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
56,314
Puanı
1,060
En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar 4. Tur ile karşınızdayız. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oylayacağımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

4.turun sonunda çeyrek finale yükselen şarkılar belli olacak.

Hangi Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin?
Emir Can İğrek - Can Dostum

Mela Bedel - Ben Sana Gelemem

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

Ben Sana Gelemem bu sene en çok dinlediğim şarkılardan biri olsa da…

Can Dostum ile çok daha fazla bağ kuruyorum dinlerken. Değerli bir şarkı. Oyum da ona gitti.

Mela Bedel - Ben Sana Gelemem

Tabloya bak @Bully :A
Bakalım yanımıza başka kimler gelecek :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Adminden bekliyorum. Sanki diğer isme mesafeli. Diğer şarkı olsa onu oylardı ama bundan emin değilim :A
Onu ben de düşünmüştüm, admin aktif olursa eğer yanımıza gelebilir :A

İnşallah gelmez de böyle kalıp bir ilke imza atarız :A Yeni bir rekor olur bizim için :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi