Evet onda da sırıtmıyor. Şimdi kızacaksın ama ilk turda falan oy vermiştim zaten.Tuvana da demek ki estetiğin güzelini yapmış.
Evet onda da sırıtmıyor. Şimdi kızacaksın ama ilk turda falan oy vermiştim zaten.Tuvana da demek ki estetiğin güzelini yapmış.
Niye kızayım oy vermişsenEvet onda da sırıtmıyor. Şimdi kızacaksın ama ilk turda falan oy vermiştim zaten.
Senin neye kızacağın belli olmuyor artık temkinli davranıyorum.Niye kızayım oy vermişsenSenin Tuvana'ya gıcık kaptığını biliyorum ve ondan bu yorumu yazdım.
Senin kıvranma nedenin belli
@The_Erinch bu kadar kolay etkileniyor demek ki. Ozaman bende bir daha Mine Tugay'ın bulunduğu gruplarda oy vermeden önce bunu göze almasını isterim madem Tuvana'nın burun estetiği aklını çeldiSenin neye kızacağın belli olmuyor artık temkinli davranıyorum.Amacım şakadan ibaretti ama oy verirken ister istemez Erinç'i yönlendirmiş oldum umarım yanlış anlaşılmamıştır.
Benim Hande takıntım ve senin bu kadına takıntın yarışır.@The_Erinch bu kadar kolay etkileniyor demek ki. Ozaman bende bir daha Mine Tugay'ın bulunduğu gruplarda oy vermeden önce bunu göze almasını isterim madem Tuvana'nın burun estetiği aklını çeldi
Mine diğer turda ilerlesin. Şuan elenmesi beklentim yok, sadece finalde olmasınBenim Hande takıntım ve senin bu kadına takıntın yarışır.Ona gelene kadar Melis Sezen falan elensin Mine bir tur daha gitmeli.
Açıkçası bu grupta beni Sadece Ezgi ilgilendiriyordu; sadece 3 turdada oy verdiğim 3 kişi aynı gruba gelince kararsız kaldım. İlk hamle @Aserat den geldi@The_Erinch bu kadar kolay etkileniyor demek ki. Ozaman bende bir daha Mine Tugay'ın bulunduğu gruplarda oy vermeden önce bunu göze almasını isterim madem Tuvana'nın burun estetiği aklını çeldi
Son kısmı silmek zorunda kaldım çünkü oylamanın seyrini açıkça belli etmişsinAçıkçası bu grupta beni Sadece Ezgi ilgilendiriyordu; sadece 3 turdada oy verdiğim 3 kişi aynı gruba gelince kararsız kaldım. İlk hamle @Aserat den geldive oyumu verdim.
Co admin, Erinc abimi kafalamış.Nasıl yani?
Gayet fark vs var burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?