Evet.Ama benim söylediğim öyle bir şey değil yarı finale kadar aynı kişinin şarkıları birbirleriyle eşleşmemeli Şampiyonlar Liginde bile aynı ülkeden takımlar hemen eşleşemiyor değil mi @12.Adam ?
Evet.Ama benim söylediğim öyle bir şey değil yarı finale kadar aynı kişinin şarkıları birbirleriyle eşleşmemeli Şampiyonlar Liginde bile aynı ülkeden takımlar hemen eşleşemiyor değil mi @12.Adam ?
@Dosi ,Statüde değişiklik yapılmadıysa çeyrek finale kadar aynı ülke takımları eşleşmiyordu.
Yalnız iki şarkı aynı isimler söylemiyor (Mustafa Ceceli hariç), bunun farkındasınız demi şarkının söz ve müziği bile ayrı kişilere ait.@Dosi ,Statüde değişiklik yapılmadıysa çeyrek finale kadar aynı ülke takımları eşleşmiyordu.
Olabilir ama gerçeği değiştirmez.Yalnız iki şarkı aynı isimler söylemiyor (Mustafa Ceceli hariç), bunun farkındasınız demi şarkının söz ve müziği bile ayrı kişilere ait.
Geçen seneyi katarsak sanki iki Edis şarkısını eşleştirmişim gibi yazıyorsunuz
Kime göre neye göre gerçek, orası tartışılırOlabilir ama gerçeği değiştirmez.
A şıkkı. Seni kırmayayım oy vereyim dedim.Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 12. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 4.tur ile karşınızdayız.
4.turun sonunda çeyrek finale yükselen şarkılar belli olacak.
Hangi şarkı çeyrek finale yükselsin?
harikasin tesekkurler en önemli olan turlara gecmistik.A şıkkı. Seni kırmayayım oy vereyim dedim.