Forumumuz üyelerinden @Araf'ın, " " emojisinin mucidi @primavera'nın foruma geri dönmesini dilemesi ve bu dileğinin yalnızca 1 dakika sonra gerçekleşmesi olayıdır.
Kalbim temiz herhalde, baksana hemen geldi.Ben acaba geldiğini görüp de profiline mi yazdı yoksa geleceğini bir yerlerden haber aldı da mı yazdı diye düşünmüştüm.
@Araf temiz kalpli misin o kadar, doğruyu söyle...
Bütün dilek hakkımı burada kullanmadıysam iyi.
Bilmiyorlar işte, bu yüzden "kurgu" deyip geçiyorlar.@Araf senin ne kadar temiz kalpli bir ponçik olduğunu bu arkadaşlar bilmiyor mu
Üzdü 🥺 o halde ben dahada duramam buralarda😅Bilmiyorlar işte, bu yüzden "kurgu" deyip geçiyorlar.
Dur dur, daha yeni geldin.Üzdü 🥺 o halde ben dahada duramam buralarda😅
Aaaa bu yaşıyor mu 😱Gerçekten istersen herşey olur mucizelere inanın😂
Sen geldiysen ben kaçayım😂Aaaa bu yaşıyor mu 😱
Evet ya bana bi anlatın şuraları🥺Dur dur, daha yeni geldin.@bazinga belediye başkanı olarak forumu şöyle bir tanıtsın, beğenirsin belki.
Oysa abla olacak kadar da yaşlı değil arkadaşlar, aldanmayın.Bende ablasıydım ama dayımı bilmiyodum 🙄😂😂
2021-2022 arası gidip geliyorum Dosi hanım görevim icabı, o sebeple öyle bir karışıklık olmuş.@Sherlock daha 2021'de mi kaldın. 2022'ye çoktan girdik
Bak buna sesli güldüm malum yaşlandıkça kriz oluşturuyo bu durum @bazinga anlar aslında bu krizleri en iyi😅Oysa abla olacak kadar da yaşlı değil arkadaşlar, aldanmayın.Hatta bana "abi" diyebilir, ben daha yaşlı duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?