4 Ocak 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

yeter zirveyi alsın forumu bırakıyorum herkes şahit :D ilk 5 e girme ihtimali yok
herşeyi geçtimde fox haber net şişiriliyor saçmalığa bak
Tekrarları çok iyi gidiyor, 4+ yani. Perşembe zirvede 7 alması yeterli o yüzden çok emin konuşmayalım herşey olabilir. Bakalim Cuma sabahı belli olur. :D

Bu arada Yeter'in tekrarları gerçekten harika gidiyor, ciddi ciddi tutacak gibi. :(

Güneşin Kızları boş güne rağmen ab'de 4 reytingde kalmış.

Yeter için bende bir şeyler yazayım.
Dün Annemlerde bakınca bende bakayım dedim ama dizinin uzayacak çokta konusu yok bence bu kadar iyi oranlar almasının bir diğer nedenide hani bu aralar tatilde ya diziler haliyle ekran boş kaldı. Atv'de full bunu dayadı.

Kösem'i zorlamaz umarım. Keşke oda ilk başladığı zaman bol tekrar verseydi.

belgelerle konuşalım :A
gk total de 2.30 ab de 1.22 abc1 de 2.05 artmış
idk total de 3.14 ab de +3.0 abc1de 2.85 rt artmış
bana göre gk de şişirme yok tam aksine idk dibine kadar şişirilmiş :A

Bazen bende senin gibi düşünüyorum ama koskoca yapımcı/kanal bizden iyi biliyordur sonuçta, yaş işe ayak basmaz. :D Bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
gecce.com anketinde ilk 4 full my oyuncusu atlasın @Çiğdem- :A ve kösem uğruna diziyi yıkmaya kalkışan melun @sokak sanati :A
fgfgggggggggggggg.png

herkesin de gozu showun dizilerinin dususunu beklemekmis ahhahah :D:D asla vazgecmem gibi kemik izleycili dizi neden etkilensinki? kosemde gelmezden once asla vazgecmem duscek bilmem nolcak cok laf denilio yeter kac alacagi onemli dil ama asla vazgecmemin onune gecemez acik net @Ahmad

Güneşin Kızları baya baya uçmuş :A Bir haftalık yükselmenin ardından haftaya yine aynı reytinglerine dönecektir :D

Güneş'in Kızları gün değiştirmeli bence ama AB oranları vasat bir zamanların AB dizisinin :A

Yeter perşembe günü bu oranlardan fazlasını alamayacak bence. :D