yav ben güzel kapanan birini sonrada saçının ön tarafı açık olanı gösterdim demek istedimki samanyolu tv nin farkı bu işte!
Birde saati 23:00 a kadar uzatsalar alır aslında
Ne güzel kapanmış
- - - Ekleme - - -
Bir de Buna Bakın!!!
Başka bişi mi var bende?
diğer resmi göremedimde benim bu düşüncem sadece resimlerin özelinde değil
hayır örtüneceklerse adam gibi örtünecekler!!!Mehmet senin izlediğin dizideki kapalılıkla Kayıp Şehirdeki kapalılığı bir tuttuğunu düşünmek istemiyorum.Senin izlediğin dizide bütünüyle bir kapanım var ki türbandır o.Kayıp Şehirdeki Nazan Kesal'ın kapalılığı eşarptır saçma bir konuya değinmişsin.
Başka bişi mi var bende?
- - - Ekleme - - -
hayır örtüneceklerse adam gibi örtünecekler!!!
Buda benim sorunum ben napayım kapalı tamam iyi hoşda önü açık olunca içim bir tuhaf oluyor...Seninle örtünme anlayışlarımızı kapıştırmak gibi bir niyetim yok neyse devam edelim ortamı germeye gerek yok
nasıl? bende bir sorun mu var?Ya ben resimlerden bahsetmiyorum bilmiyorum heralde senin hakkında yanlış düşünüyorum
ne oldu agalar....bir açıp bir kapatıyonuz..... açık ....kapalı .... açık...kapalı...ne oluyor...Buda benim sorunum ben napayım kapalı tamam iyi hoşda önü açık olunca içim bir tuhaf oluyor...
- - - Ekleme - - -
nasıl? bende bir sorun mu var?
ALLAH Rahatlık versin hayırlı geceleraman..gidiyorum artık...güle güle goad bye...:butterfly: