4 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şrek 6 almis yine iyi vallaha helal olsun :D

A_yf7X-CIAAeiRA.jpg:large

Ne güzel kapanmış :)

- - - Ekleme - - -

121.jpg

Bir de Buna Bakın!!!

Mehmet senin izlediğin dizideki kapalılıkla Kayıp Şehirdeki kapalılığı bir tuttuğunu düşünmek istemiyorum.Senin izlediğin dizide bütünüyle bir kapanım var ki türbandır o.Kayıp Şehirdeki Nazan Kesal'ın kapalılığı eşarptır saçma bir konuya değinmişsin.

diğer resmi göremedimde benim bu düşüncem sadece resimlerin özelinde değil
Başka bişi mi var bende?

- - - Ekleme - - -

Mehmet senin izlediğin dizideki kapalılıkla Kayıp Şehirdeki kapalılığı bir tuttuğunu düşünmek istemiyorum.Senin izlediğin dizide bütünüyle bir kapanım var ki türbandır o.Kayıp Şehirdeki Nazan Kesal'ın kapalılığı eşarptır saçma bir konuya değinmişsin.
hayır örtüneceklerse adam gibi örtünecekler!!!

Ya ben resimlerden bahsetmiyorum bilmiyorum heralde senin hakkında yanlış düşünüyorum

ayyyyyyyyyyyyy....... ayyyyyyyyyyyy.........ay.......................kmoi ye güzel bir bayan katıldı...tabiiki yarışmacı değildi..yarışmacıyı desteklemeye gelen yarışmacının arkadaşıydı... umarım bu kız elenmezde güzel kızı pardon reytingleri görmeye devam ederiz...:couple_inlove:

22:30 - 22:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 13.45 , 2) ATV:
5.11 , 3) STAR: 2.98 , 4)
FOX: 1.61 , 5) SHOW: 1.49

reklam düzenine bakın 45 dakika reklamsız 7 dk reklam 35 dk reklamsız

rakip milyoner olmak ister baska rakip yok

vallaha bu reklam düzeninde kuzey ve pis yedilinin olmadigi bir günde my yapsa 15 i görür

:D

of acun olsaydi simdi 14 leri görmüstü :D yarin şov var serkan vs serdi reytingler tavan yapacak

bu gece tv ekranları sanki ıssız bir adaya düşmüşte yanına 3 şey almayı bekleyen umutsuz bir adam gibi çaresizce ömür tüketiyor....:nonchalance: