4 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben önemli bir açıklama yapılıyor.........yap....... tamam yapıyorum...bundan sonra perşembe gecelerinin resmi reytingi olarak hızlı gonzales şahsi olaraktan sbt yi kabul etmiştir...tns deki saçmalık ve kargaşa devam ettiği sürecede güvenli liman olaraktan sbt yi görmüştür hızlı.....hem en iyi ve hızlı şişirmeler sbt de yapılır..bir markaymış kendileri....

22:00 - 22:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 7.29 , 2) ATV:
6.52 , 3) TRT1: 3.8 , 4)
STAR: 2.92 , 5) FOX: 2.23

- - - Ekleme - - -

98 92 siena kazandı ya bi koparamadılar maçı
Olsun ne yapalım kader böyleymiş onlar hakedmiş demekki

10 reytingi hakediyor
ayrıca stv nin tüm dizileri hakediyor. adamlar öyle güzel diziler yapıyolarki büyülüyorlar her zaman beni ,aklımdan hiç çıkmıyor izlediğim bir şey

öyle ama hepsi hak ettiği retingi alamıyo yalnız Şfkat Tepe ve Farklı Desenlerin durumu iyi

Ama Şefkat Tepe Atv de olsa rahat 10 üstü alır.

kmo ister var birazdan keserin biri avanta sorularla125 bin tl ye çıktı...zaten kenan ışıkta maymun misali açtı gözünü.....reytingi nerden götürceğini biliyor...birazdan başladığında kenan ışık tarihinin rekorunu kırcak...

Kmoi geceye çok iyi bir giriş yaptı yarın abde 1nci olabilir

millet tüm enerjisini dün gece tüketti herhalde...bu geceye rağbet yok..o kadar yüklenirlerse olacağı o işte...

Tarihi rekor kırıldı bugün kimse olmaz tabi

Ne güzel kapanmış

- - - Ekleme - - -

Bir de Buna Bakın!!!

bu yarışmada sorular mı kolaylaştırıldı...yarışmacıların bilgi seviyesi eınsteıne mı yükseltildi...önced ilk sorularda giderlerdi şimdi her elini sallayan jokersiz 15 bine geliyor...nedir bunun sırrı hocam...:witless:

bu gece dizi yok ki yazak arkayı ızlıyen kmse yok forumda ne konusak
laaaa...zaten buraya reytingleri konuşma amaçlı giriyoz sözde ne zaman reytingleri konuştukki...adamlar konuya gelse zaten konuşxak birşey buluruzda ufukta kara bile görünmüyor.. ffüyelerini bırak...

22:15 - 22:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 11.65 , 2) ATV:
5.27 , 3) STAR: 2.75 , 4)
TRT1: 2.44 , 5) FOX: 2.09

Arka Sokaklar açik ara zirvede yer alir yarin