4 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stv izliyorum nizama adanmış ruhlar karadenizli aile var berbat bir senaryo yazmışlar yine kendimize dogrudaki espirilerden daha berbat

stv izliyorum nizama adanmış ruhlar karadenizli aile var berbat bir senaryo yazmışlar yine kendimize dogrudaki espirilerden daha berbat

Boşa izleme birazdan Şubat var..

Arka Bacalar süper gidiyor esip gürlüyor resmen toz duman oldu her yer.

Arka Sokaklar bayağı yükseldi dizilerin yokluğunda öbür yapımlar düşmüş iyice

haftaya diloş arkanın ensesinde olur cok heycanlı bolum var

Perşembe rekor kırıldı. Bu konuda kimse mesaj yazmıyor. Herkes içindekileri gelecek Perşembeye saklıyor

Beyaz sende bi stv antipatisi olduğu için ne yaparlarsa yapsın adamlar berbat diyosun

Bazı sırlar, bizi sınıra sürükler... "İntikam Peşinde" bu gece 23.30'da atv'de!

İzledin mi Küçük Kıyamet'i Nasıl Buldun? Oradaki kadınlar güzel örtünüyor öyle önünü açıp arkasını örtmüyorlar!

bence arkayı açıp önü kapatmakta olmaz her iki taraf kapalı olmalı

ama diziyi yanlış tarafından seyrediyorsun kıyafetlerden çok konudan bahsetseydin keşke mehmet ??

Perşembe rekor kırıldı. Bu konuda kimse mesaj yazmıyor. Herkes içindekileri gelecek Perşembeye saklıyor
yani illahada benim mi gelmem gerek foruma ....ben olsam forumda herşey ılık ılık ılıklanır...favori olur cuma gecesi gürül gürül gürüldenir...nasıl yeni şiirim..:afro:

aynen öyle çok iyi örtünüyolar. Ayrıca dizi güzel.
10 reytingi hakediyor
ayrıca stv nin tüm dizileri hakediyor. adamlar öyle güzel diziler yapıyolarki büyülüyorlar her zaman beni ,aklımdan hiç çıkmıyor izlediğim bir şey