stv izliyorum nizama adanmış ruhlar karadenizli aile var berbat bir senaryo yazmışlar yine kendimize dogrudaki espirilerden daha berbat
stv izliyorum nizama adanmış ruhlar karadenizli aile var berbat bir senaryo yazmışlar yine kendimize dogrudaki espirilerden daha berbat
Boşa izleme birazdan Şubat var..
Arka Bacalar süper gidiyor esip gürlüyor resmen toz duman oldu her yer.
İzledin mi Küçük Kıyamet'i Nasıl Buldun? Oradaki kadınlar güzel örtünüyor öyle önünü açıp arkasını örtmüyorlar!Beyaz sende bi stv antipatisi olduğu için ne yaparlarsa yapsın adamlar berbat diyosun
İzledin mi Küçük Kıyamet'i Nasıl Buldun? Oradaki kadınlar güzel örtünüyor öyle önünü açıp arkasını örtmüyorlar!
İzledin mi Küçük Kıyamet'i Nasıl Buldun? Oradaki kadınlar güzel örtünüyor öyle önünü açıp arkasını örtmüyorlar!
Tamam
fenerin maçını izliyodum ya yine yenildik uyuz oldum
yani illahada benim mi gelmem gerek foruma ....ben olsam forumda herşey ılık ılık ılıklanır...favori olur cuma gecesi gürül gürül gürüldenir...nasıl yeni şiirim..:afro:Perşembe rekor kırıldı. Bu konuda kimse mesaj yazmıyor. Herkes içindekileri gelecek Perşembeye saklıyor
Tamamkaç kaç bitti maç?
10 reytingi hakediyoraynen öyle çok iyi örtünüyolar. Ayrıca dizi güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?