4 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
UNUTMA BENI 1000'E DOGRU Oluyomu ya o kadar :)

bu ekranların boşluğu a.sokaklara yaramış anlaşılan..kanallar salı ile perşembeye taarruz etcez diye cumayı boşlarınca sokaklar arkadan öne gelmiş hep...[sm=s17.gif]

Arka Sokaklar Salı 20.00 olaydı diye düşünmeden edemedim :D

Yalan Dünya tekrar Cuma PT1.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`ye yer kalmadı şimdi de. Of of.

Yerleştirmek imkansız :(

Arka Sokaklar Salı 20.00 olaydı diye düşünmeden edemedim :D

Yalan Dünya tekrar Cuma PT1.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`ye yer kalmadı şimdi de. Of of.

Yerleştirmek imkansız :(

Ben Kanal D nin yerinde olsam Yazın yaptıkları giti 20-21 arasına Bbeb koyardım daha sonra
Pazartesi : Kayıp Şehir
Salı: Arka Sokaklar -Yarışma
Çarşamba : Kuzey Güney
Perşembe : İntikam
Cuma : Yalan Dünya - Beyaz
Cumartesi : Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Yarışma
Pazar : Uek - Kanıt :)

Ben Kanal D nin yerinde olsam Yazın yaptıkları giti 20-21 arasına Bbeb koyardım daha sonra
Pazartesi : Kayıp Şehir
Salı: Arka Sokaklar -Yarışma
Çarşamba : Kuzey Güney
Perşembe : İntikam
Cuma : Yalan Dünya - Beyaz
Cumartesi : Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Yarışma
Pazar : Uek - Kanıt :)
Bu sıralama iyi olmadı gibi :D

Arka Sokaklar Totalde şu an Kanal D`nin en güçlü dizi konumunda. İlk 10`da zaten 3 tane Arka Sokaklar var :D Haftalık sıralamada 0.10 reytingle 2. liği kaçırmış :)

Yalan Dünyanın tekrarı yılbaşı gecesinden iyi gitmiş. Hem de 23.08`de başlamıştı. Ama TNS`de PT2`ler korkutucu. Acaba nasıl gidecek diye merak etmiyor değilim. Ama Milyonere bakınca gelecek hafta A/B`de zirve kesin Yalan Dünyanın diye düşünüyorum :)
dün gece zaten shrekle kenan ışıktan başka rakibi yoktu..bu total zaten normal..arka sokakların senaryo yapısında devamlılık diye bir şey olmadığından konu sıkıntısı yok..her hafta birbirinden farklı olyur..bir bölüm izleyipte öbür haftayı kaçıran birşey kaybetmiyor sonuçta..o yüzden haftaya herkes yerine döncek....kanal d programalrını bölmüyor diye övünenler başka bir sahtekarlığı görmezden geliyolar...prıme tımede 3 kez üst üste yayınlamak programları bölmekle aynı eşdeğerde bir sahtekarlık bence...ha programları bölüpreyting listesini baştan başa kaplamışın ..ha programlarını bölmeden sürekli tekrar yayınlayarak reyting listesini baştan başa kaplamışın ...ikiside aynı kapıya gider ..ikiside diğer kanal ve programların emeğini çalmaktır...program bölen kanalları senle hep beraber bu forumda kınadık...iş kanal d olunca ayyın politikasıdır ççilk bölümdür falan deyipte işin içinden çıkman doğru olmaz...kanald yi bir kınama mesajı bekliyom senden revan..[:)]

- - - Ekleme - - -

Evet Ajan buryada el atmaya geldi hızlı gonzales yoldan çekil :)
çekiliyom...al senin olsun..aydın doğan bastı burayı zaten....heryer kanal d oldu.... cemis bandı izleyecem ben....:drunk:

dün gece zaten shrekle kenan ışıktan başka rakibi yoktu..bu total zaten normal..arka sokakların senaryo yapısında devamlılık diye bir şey olmadığından konu sıkıntısı yok..her hafta birbirinden farklı olyur..bir bölüm izleyipte öbür haftayı kaçıran birşey kaybetmiyor sonuçta..o yüzden haftaya herkes yerine döncek....kanal d programalrını bölmüyor diye övünenler başka bir sahtekarlığı görmezden geliyolar...prıme tımede 3 kez üst üste yayınlamak programları bölmekle aynı eşdeğerde bir sahtekarlık bence...ha programları bölüpreyting listesini baştan başa kaplamışın ..ha programlarını bölmeden sürekli tekrar yayınlayarak reyting listesini baştan başa kaplamışın ...ikiside aynı kapıya gider ..ikiside diğer kanal ve programların emeğini çalmaktır...program bölen kanalları senle hep beraber bu forumda kınadık...iş kanal d olunca ayyın politikasıdır ççilk bölümdür falan deyipte işin içinden çıkman doğru olmaz...kanald yi bir kınama mesajı bekliyom senden revan..[:)]
Arka Sokakları kast ediyorsan her dizi yayınladığı gün zaten 2 şekilde listeye girer. Biri özet, biri Yeni Bölüm. Arka Sokakların yıllardır tekrarı yayınlanıyor ve tüm rakiplerini geride bırakıyor yayınlandığı saatte görüldüğü üzere. Listede biri de tekrar. Bunun nesini kınayım anlamadım.

Ayrıca aldığı reyitngi tebrik etmek gerek bahaneler üretmeye gerek yok. Sizin Vadinin 10. tılınca 15 alıyorsa, Arka Sokaklar da 7. yılında 11 alıyor.

bence şunu deneyin kesinlikle tutar...pazartesi ...aşkım aşkım...kınalı kar... salı..eyvah babam..ince ince yasemince ...çarşamba...ayrı dünyalar...perşembe ..kurtlar vadisi ...olacak o kadar... cuma ...yılan hikayesi....evdeki yabancı...cumartesi...çarkıfelek...maymun çarli.. pazar...çarkıfelek.....şahane pazar.....bunlar tabiiki 2005 öncesi gibi efsane şekilde yeniden deforme edilirse ..çoğu birinci olamasada çok iyi reytingler alır....mesela kanal d den nefret eden ben bile alıcılarımı çoğunu izlemek için açabilirim..:saturn:

- - - Ekleme - - -

Arka Sokakları kast ediyorsan her dizi yayınladığı gün zaten 2 şekilde listeye girer. Biri özet, biri Yeni Bölüm. Arka Sokakların yıllardır tekrarı yayınlanıyor ve tüm rakiplerini geride bırakıyor yayınlandığı saatte görüldüğü üzere. Listede biri de tekrar. Bunun nesini kınayım anlamadım.

Ayrıca aldığı reyitngi tebrik etmek gerek bahaneler üretmeye gerek yok. Sizin Vadinin 10. tılınca 15 alıyorsa, Arka Sokaklar da 7. yılında 11 alıyor.
ben perşembe gecesi intikamın 3 kez yayınlanmasından bahsediyom...baya bir şikayet ve kınama aldı ..bu durumdan bahsediyorum..

Tahmin ettiğim gibi totalde açık ara zirvede Arka Sokaklar yer almış.Ab grubunda da Milyoner zirvede :)

ben perşembe gecesi intikamın 3 kez yayınlanmasından bahsediyom...baya bir şikayet ve kınama aldı ..bu durumdan bahsediyorum..

Sanırsın hep yapıyor...Yeni dizi ilk bölümü...Yeni dizinin ilk günü 2 kez verilmesinide zaten kanal D OBGZ(sanırım) ile başlatti...Hep 3 kez verilcek diye birşey yok ya..Neden takıldın buna? atv'de önumuzdeki haftalarda Tozlu Yollar için aynı taktiği yaparsa şaşmam...

Dün gece hiçbirşey izlemedim izleyemedim...Ortalık boşken Arka Sokaklar at koşturmuş...

Arka Sokaklar böyle devam ederse gelecek sezonda devam eder kesin. :(

Kim Milyoner Olmak İster süper gidiyor. ATV yayınlayacak bir şey bulamadığında bu yarışmayı yayınlasın daha iyi.

2 ARKA SOKAKLAR KANAL D 04.01.2013 20:21:41 23:07:11 5,8 15,93
3 SHREK: SONSUZA DEK MUTLU (Y.S) STAR TV 04.01.2013 19:59:32 21:34:49 5,39 15,55

arka sokakların kalitesizliği burdan anlaşılıyor zaten ab grubunda şrekle aynı oranı almışlar :)

biri güya dram biri çocuk filmi :)

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]SHREK: SONSUZA DEK MUTLU (Y.S)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]04.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:59:32[/TD]
[TD="align: center"]21:34:49[/TD]
[TD="align: center"]5,94[/TD]
[TD="align: center"]15,06[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

oha rıza baba napmış dedeler sahnesi mi çekti dizide yoksa hürremle 0.10 fark kalmış totalde ::d
milyone ruçmuş kopmuş tepik atmış:d
yd nin tekrarı iyi gitmiş bu gidişle ab de gene cuma zirvede
filmlerin ikisi de çocuk kitle-eye hitap ediyordu koçan ve emirin reytingini almışlar işşte

Arka Sokaklar Muhteşem'i geçti geçecek. :D:D

Tv'de bir şey yokmuş. 😛