Arka Sokaklar Salı 20.00 olaydı diye düşünmeden edemedim
Yalan Dünya tekrar Cuma PT1.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki`ye yer kalmadı şimdi de. Of of.
Yerleştirmek imkansız
Bu sıralama iyi olmadı gibi
Ben Kanal D nin yerinde olsam Yazın yaptıkları giti 20-21 arasına Bbeb koyardım daha sonra
Pazartesi : Kayıp Şehir
Salı: Arka Sokaklar -Yarışma
Çarşamba : Kuzey Güney
Perşembe : İntikam
Cuma : Yalan Dünya - Beyaz
Cumartesi : Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Yarışma
Pazar : Uek - Kanıt
dün gece zaten shrekle kenan ışıktan başka rakibi yoktu..bu total zaten normal..arka sokakların senaryo yapısında devamlılık diye bir şey olmadığından konu sıkıntısı yok..her hafta birbirinden farklı olyur..bir bölüm izleyipte öbür haftayı kaçıran birşey kaybetmiyor sonuçta..o yüzden haftaya herkes yerine döncek....kanal d programalrını bölmüyor diye övünenler başka bir sahtekarlığı görmezden geliyolar...prıme tımede 3 kez üst üste yayınlamak programları bölmekle aynı eşdeğerde bir sahtekarlık bence...ha programları bölüpreyting listesini baştan başa kaplamışın ..ha programlarını bölmeden sürekli tekrar yayınlayarak reyting listesini baştan başa kaplamışın ...ikiside aynı kapıya gider ..ikiside diğer kanal ve programların emeğini çalmaktır...program bölen kanalları senle hep beraber bu forumda kınadık...iş kanal d olunca ayyın politikasıdır ççilk bölümdür falan deyipte işin içinden çıkman doğru olmaz...kanald yi bir kınama mesajı bekliyom senden revan..[]Arka Sokaklar Totalde şu an Kanal D`nin en güçlü dizi konumunda. İlk 10`da zaten 3 tane Arka Sokaklar var Haftalık sıralamada 0.10 reytingle 2. liği kaçırmış
Yalan Dünyanın tekrarı yılbaşı gecesinden iyi gitmiş. Hem de 23.08`de başlamıştı. Ama TNS`de PT2`ler korkutucu. Acaba nasıl gidecek diye merak etmiyor değilim. Ama Milyonere bakınca gelecek hafta A/B`de zirve kesin Yalan Dünyanın diye düşünüyorum
çekiliyom...al senin olsun..aydın doğan bastı burayı zaten....heryer kanal d oldu.... cemis bandı izleyecem ben....runk:Evet Ajan buryada el atmaya geldi hızlı gonzales yoldan çekil
Arka Sokakları kast ediyorsan her dizi yayınladığı gün zaten 2 şekilde listeye girer. Biri özet, biri Yeni Bölüm. Arka Sokakların yıllardır tekrarı yayınlanıyor ve tüm rakiplerini geride bırakıyor yayınlandığı saatte görüldüğü üzere. Listede biri de tekrar. Bunun nesini kınayım anlamadım.dün gece zaten shrekle kenan ışıktan başka rakibi yoktu..bu total zaten normal..arka sokakların senaryo yapısında devamlılık diye bir şey olmadığından konu sıkıntısı yok..her hafta birbirinden farklı olyur..bir bölüm izleyipte öbür haftayı kaçıran birşey kaybetmiyor sonuçta..o yüzden haftaya herkes yerine döncek....kanal d programalrını bölmüyor diye övünenler başka bir sahtekarlığı görmezden geliyolar...prıme tımede 3 kez üst üste yayınlamak programları bölmekle aynı eşdeğerde bir sahtekarlık bence...ha programları bölüpreyting listesini baştan başa kaplamışın ..ha programlarını bölmeden sürekli tekrar yayınlayarak reyting listesini baştan başa kaplamışın ...ikiside aynı kapıya gider ..ikiside diğer kanal ve programların emeğini çalmaktır...program bölen kanalları senle hep beraber bu forumda kınadık...iş kanal d olunca ayyın politikasıdır ççilk bölümdür falan deyipte işin içinden çıkman doğru olmaz...kanald yi bir kınama mesajı bekliyom senden revan..[]
ben perşembe gecesi intikamın 3 kez yayınlanmasından bahsediyom...baya bir şikayet ve kınama aldı ..bu durumdan bahsediyorum..
Arka Sokakları kast ediyorsan her dizi yayınladığı gün zaten 2 şekilde listeye girer. Biri özet, biri Yeni Bölüm. Arka Sokakların yıllardır tekrarı yayınlanıyor ve tüm rakiplerini geride bırakıyor yayınlandığı saatte görüldüğü üzere. Listede biri de tekrar. Bunun nesini kınayım anlamadım.
Ayrıca aldığı reyitngi tebrik etmek gerek bahaneler üretmeye gerek yok. Sizin Vadinin 10. tılınca 15 alıyorsa, Arka Sokaklar da 7. yılında 11 alıyor.
ben perşembe gecesi intikamın 3 kez yayınlanmasından bahsediyom...baya bir şikayet ve kınama aldı ..bu durumdan bahsediyorum..
hala 4:3 😕kanaltürkte şuan 16/9 formatı deneniyor