TOTAL'leri de iyi canım. Zaten şuanki TOTAL grubu beni temsil etmiyor o AGB dönemiydi..Kızılcık Şerbeti + aile şovun ab kanalı olması seni üzmüştür eski Totalin dibi olarak
TOTAL'leri de iyi canım. Zaten şuanki TOTAL grubu beni temsil etmiyor o AGB dönemiydi..Kızılcık Şerbeti + aile şovun ab kanalı olması seni üzmüştür eski Totalin dibi olarak
attım ya önceki sayfada baksanaNasil yani ben nasil kacirdim bunu @Sherlock bey yeni versiyonunu nerede görebiliriz
attım ya önceki sayfada baksana
Benim attığım linki gördün mü?Gördüm gördüm, harika yapmis yine Sherlock bey
Benim attığım linki gördün mü?
Evet @Sherlock artık bunu kullansın diye atmıştım.Her kafadan bir sesin ciktigi video mu evet gördüm
TOTAL'leri de iyi canım. Zaten şuanki TOTAL grubu beni temsil etmiyor o AGB dönemiydi..
attım ya önceki sayfada baksana
Her kafadan bir sesin ciktigi video mu evet gördüm
Kız TV 8 in share i 9.19 dan 4.93 e düşmüş geçen seneye göre starın bile gerisinde böyle çöküş görülmediEvet @Sherlock artık bunu kullansın diye atmıştım.
Kızılcık'ım ne durumda reklamlarda söyle bakalım
TV8'i şuan sadece Zuhal Topal kurtarıyor.
Kızılcık'ım ne durumda reklamlarda söyle bakalım
TV8'i şuan sadece Zuhal Topal kurtarıyor.
Yalı Çapkını eski reytingler ekmeğini yiyordur.
Yalı çapkını, yargı, Kızılcık ilk 3 sırada kuruluşa verilen reklam karşılığını bulamıyormuş teşkilattab kısa bir bahsettiler o da çok iyi değil gibi, damdaki kemancı aman camdaki kız, aile, Ömer ve Alpaslan ın adı geçti sadece gün 1.si 2.si diye detaylandıeacak kadar önemli değiller demek kiOh olsun acuna
teşekkürler, sen reklamcı mısın bir kanalda mı çalışıyorsun çok merak ettim detaya girmeden ifşasız şekilde cevaplar mısınYalı çapkını, yargı, Kızılcık ilk 3 sırada kuruluşa verilen reklam karşılığını bulamıyormuş teşkilattab kısa bir bahsettiler o da çok iyi değil gibi, damdaki kemancı aman camdaki kız, aile, Ömer ve Alpaslan ın adı geçti sadece gün 1.si 2.si diye detaylandıeacak kadar önemli değiller demek ki
Kızılcık Şerbeti + aile şovun ab kanalı olması seni üzmüştür eski Totalin dibi olarak
Reklamcıyımteşekkürler, sen reklamcı mısın bir kanalda mı çalışıyorsun çok merak ettim detaya girmeden ifşasız şekilde cevaplar mısın
Aile totalde düşmüş gerisi önemsiz.
Geçen sene All Star vardı Survivor'da. Bu sene düşüş kaçınılmazdı zaten Masterchef All Star ile bir miktar toparlar Acun abim
O kadar reklam 5 reytingAllah Allah niye önemsiz miş totalde zaten yüksek değildik düş şu dizinin yakasından be
Ab lerde 9 alıyoruz o bize yeterO kadar reklam 5 reyting