4 Nisan 2023 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
TOTAL'leri de iyi canım. :A Zaten şuanki TOTAL grubu beni temsil etmiyor o AGB dönemiydi.. :A

attım ya önceki sayfada baksana :A

Her kafadan bir sesin ciktigi video mu :A evet gördüm :F

Evet :A @Sherlock artık bunu kullansın diye atmıştım.
Kız TV 8 in share i 9.19 dan 4.93 e düşmüş geçen seneye göre starın bile gerisinde :A böyle çöküş görülmedi :A :A

Yalı çapkını reklamverenler için en kıymetli iş TV deki bugün rakamlarla gördüm toplantıda @Aserat şok wefad :A @Angelica @Dosi @12.Adam @MasacRE @Sherlock @cookies @The_Erinch @Özgür

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Kızılcık'ım ne durumda reklamlarda söyle bakalım :Z:Z:Z

TV8'i şuan sadece Zuhal Topal kurtarıyor. :A

Yalı Çapkını eski reytingler ekmeğini yiyordur. :A

Yalı çapkını, yargı, Kızılcık ilk 3 sırada :X kuruluşa verilen reklam karşılığını bulamıyormuş:X teşkilattab kısa bir bahsettiler o da çok iyi değil gibi, damdaki kemancı aman camdaki kız, aile, Ömer ve Alpaslan ın adı geçti sadece gün 1.si 2.si diye detaylandıeacak kadar önemli değiller demek ki :A

Yalı çapkını, yargı, Kızılcık ilk 3 sırada :X kuruluşa verilen reklam karşılığını bulamıyormuş:X teşkilattab kısa bir bahsettiler o da çok iyi değil gibi, damdaki kemancı aman camdaki kız, aile, Ömer ve Alpaslan ın adı geçti sadece gün 1.si 2.si diye detaylandıeacak kadar önemli değiller demek ki :A
teşekkürler, sen reklamcı mısın bir kanalda mı çalışıyorsun çok merak ettim detaya girmeden ifşasız şekilde cevaplar mısın :A

Salı gündüz kuşağı
#EsraErolda 4.72/2.71/3.66
#MügeAnlı 3.56/2.95/3.70
#SedaSayan 1.82/0.54/0.96
#GelinimMutfakta 1.72/0.90/1.20
#DidemArslan 1.50/1.07/1.46
#MutfakBahane 1.45/1.04/1.21
#ZuhalTopal 1.32/1.47/1.64
#SerapPaköz 1.14/1.01/1.25

Kız TV 8 in share i 9.19 dan 4.93 e düşmüş geçen seneye göre starın bile gerisinde :A böyle çöküş görülmedi :A :A

Yalı çapkını reklamverenler için en kıymetli iş TV deki bugün rakamlarla gördüm toplantıda @Aserat şok wefad :A @Angelica @Dosi @12.Adam @MasacRE @Sherlock @cookies @The_Erinch @Özgür
Geçen sene All Star vardı Survivor'da. Bu sene düşüş kaçınılmazdı zaten :A Masterchef All Star ile bir miktar toparlar Acun abim :A

Afra sultanımın oynadığı dizi de elbette en kıymetli iş olacak. Ya ne olacaktı...