TOTAL'leri de iyi canım.Kızılcık Şerbeti + aile şovun ab kanalı olması seni üzmüştür eski Totalin dibi olarak![]()
TOTAL'leri de iyi canım.Kızılcık Şerbeti + aile şovun ab kanalı olması seni üzmüştür eski Totalin dibi olarak![]()
attım ya önceki sayfada baksanaNasil yani ben nasil kacirdim bunu @Sherlock bey yeni versiyonunu nerede görebiliriz![]()
attım ya önceki sayfada baksana![]()
Benim attığım linki gördün mü?Gördüm gördüm, harika yapmis yine Sherlock bey![]()
Benim attığım linki gördün mü?![]()
EvetHer kafadan bir sesin ciktigi video muevet gördüm
![]()
TOTAL'leri de iyi canım.Zaten şuanki TOTAL grubu beni temsil etmiyor o AGB dönemiydi..
![]()
attım ya önceki sayfada baksana![]()
Her kafadan bir sesin ciktigi video muevet gördüm
![]()
Kız TV 8 in share i 9.19 dan 4.93 e düşmüş geçen seneye göre starın bile gerisindeEvet@Sherlock artık bunu kullansın diye atmıştım.
Kızılcık'ım ne durumda reklamlarda söyle bakalım
TV8'i şuan sadece Zuhal Topal kurtarıyor.
Kızılcık'ım ne durumda reklamlarda söyle bakalım![]()
TV8'i şuan sadece Zuhal Topal kurtarıyor.
Yalı Çapkını eski reytingler ekmeğini yiyordur.![]()
Yalı çapkını, yargı, Kızılcık ilk 3 sıradaOh olsun acuna![]()
teşekkürler, sen reklamcı mısın bir kanalda mı çalışıyorsun çok merak ettim detaya girmeden ifşasız şekilde cevaplar mısınYalı çapkını, yargı, Kızılcık ilk 3 sıradakuruluşa verilen reklam karşılığını bulamıyormuş
teşkilattab kısa bir bahsettiler o da çok iyi değil gibi, damdaki kemancı aman camdaki kız, aile, Ömer ve Alpaslan ın adı geçti sadece gün 1.si 2.si diye detaylandıeacak kadar önemli değiller demek ki
![]()
Kızılcık Şerbeti + aile şovun ab kanalı olması seni üzmüştür eski Totalin dibi olarak![]()
Reklamcıyımteşekkürler, sen reklamcı mısın bir kanalda mı çalışıyorsun çok merak ettim detaya girmeden ifşasız şekilde cevaplar mısın![]()
Aile totalde düşmüş gerisi önemsiz.![]()
Geçen sene All Star vardı Survivor'da. Bu sene düşüş kaçınılmazdı zaten
O kadar reklam 5 reytingAllah Allah niye önemsiz miş totalde zaten yüksek değildik düş şu dizinin yakasından be![]()
Ab lerde 9 alıyoruz o bize yeterO kadar reklam 5 reyting![]()