Sadakatsiz'e bakındım geçen gün. Hiç fena değildi desem.En yüksek reytingin 7.5 oldugu döndemde 5 harika bi açılış olmuş Dizi twitterda pek gündem olamadı ama tekrar reytingler de gayet iyi Kanalın tek AB işi olmuş resmen
@Alos bu dizinin 3.tekrarı da vardi. Onun reytingden çok share oranını merak ettim Varsa paylaşabilirmisin Bi de tüm hafta tekrarlarını
Fragmanlar beni eğlendiriyor yeterince Eskiye dönse de ben geri dönememSadakatsiz'e bakındım geçen gün. Hiç fena değildi desem.
Baba'dan dolayı mı? Hani ergen dizisine bağlamıştı.Fragmanlar beni eğlendiriyor yeterince Eskiye dönse de ben geri dönemem
Baba ne alaka anlamadım Cansu'nun entrikaları komedi gibi artıkBaba'dan dolayı mı? Hani ergen dizisine bağlamıştı.
Baba da çarşamba yayınlanıyor ya? Yanlış bi miliyorum?Baba ne alaka anlamadım Cansu'nun entrikaları komedi gibi artık
Senin oğlanı binadan atınca ergen dizisinden çıktı Yeniden mal mülk kavgası yapmaya başaldılar
Salı günü baba Oğlum çarşamba Geçen bölüm hiç yoktu mumya gibi yatıyorduBaba da çarşamba yayınlanıyor ya? Yanlış bi miliyorum?
Saçma ama güzel. İzlettiriyor yani.
Hmm diretiyorsun öyle olsun.