4 Nisan 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünya A/B'de 2. Kez 5 reytingin altına düştü. :(

Ara vermek bu sezon hiç mi hiç yaramıyor. Yeni düzeltmişti oranlarını, A/B'de yeni yeni 7 reytinge dayanmıştık.

Bari aradan dönerken özetsiz yayınlansaydı, özetli iyice çökmüş.

:kiki:Yalan Dünya fos çıktı.Totalde 3 ün de altına düşmüş 2 nedir ya kanal d bu diziye nasıl dayanıyor:DAb si de vasat ötesi hem de mor ve ötesi gibi bir grup konuk oldu diziye olmasaydı demekki ab de 3 totalde 1 lere düşecekti:kiki::kiki::kiki::kiki::kiki:
Medcezir oranları düşmüş ama hala çok başarılı ve bölümleri hep durgun yazıyorlar hiç aksiyon yok aksiyon olsa 10 lara çıkacağız:bağır:
Karagül enfesto:Dmüthiş...

Karagül beklenen yükselişi yaklayamamış gibi.

Yalan Dünya düşüş yaşamış herhalde. Böyle giderse Haziran'da düğünle final olabilir gerçekten...
Karagül beklenen yükselişi yakalayamamış derken zaten rüya sahnesiydi o Özcan Deniz gelmedi henüz. Asıl gelişi haftaya olan bölüm diyorlar daha izlemedim gerçi ama. :D

karagül her zamanki gibi almış son zamanlarda ab yi de toparladı :)
medcezir yine 7 lerde almış zaten hep tesadüf:X
yd düşmüş ara verdiği içindir büyük ihtimal haftaya total 3.5 ab 6.5 a döner
:kiki::kiki::kiki::kiki:
Total 3.5 ab 6.5 mu şaka mı bu 6.5 nedir ya.2 reyting yükselecek mi yani:D
Ya birde Mor ve Ötesi grubu vardı.Bence yükselebilir ama 6 yı unutsun vasfiye bile artık kar etmiyor dün biraz baktım bu kadar mı batırılır senaryo avrupa yakasından sonra fiyasko bence:(

Karagül beklenen yükselişi yakalayamamış derken zaten rüya sahnesiydi o Özcan Deniz gelmedi henüz. Asıl gelişi haftaya olan bölüm diyorlar daha izlemedim gerçi ama. :D
😱Son sahnede gösterdiler rüya değildi birşey planlıyor ama(b)Bir makine vardı burnuna dayamış havayı çekiyordu hani hastalar kullanıyor ya o işte...
Fragmanı göstermediler ama normalde gösterirlerdi(b)
Bir de Narin rüyasında yüzüğü muratın aldığını gördü ve uyandığında yüzük gerçekten de yoktu muratın adamı almış ve eve çiçek bırakmıştı...Birşey planlıyor ama ne çok merak ediyorum

Yok o dizi değil film çıktı. :D Döndü artık kesin ama yine çıkar gibi tahminimce gelecek sezon Ocak ayında çıkar. :D
Tam izlemeye başlayacağım eğer çıkarsa yüzüne bile bakmam ben bu adam için izlerim diziyi:(
Ama internetten medcezir daha ağır basıyor benim için:D

Böyle Bitmesin AB'de TRT ortalamasına göre gayet iyi. :Z @yatutarsa

Dila Hanım çok iyi gitmiş tebrik ederim. :)
:kiki:Ben dilayı unuttum ne yapmış totalde öyle 5 almış bir de geçen sezon tutmaz diyorlardı kimler geldi kimler geçti ama dila hala dimdik ayakta ve bu zorlu günde aldığı oranlar gerçekten iyi:)

Karagül total'de çok iyi gitmiş.
Dila Hanım 1 haftalık aradan sonra iyi gitmiş.
Yalan Dünya A\B'de yeniden yükseliş yaşayacaktır.

:kiki::kiki::kiki::kiki:
Total 3.5 ab 6.5 mu şaka mı bu 6.5 nedir ya.2 reyting yükselecek mi yani:D
Ya birde Mor ve Ötesi grubu vardı.Bence yükselebilir ama 6 yı unutsun vasfiye bile artık kar etmiyor dün biraz baktım bu kadar mı batırılır senaryo avrupa yakasından sonra fiyasko bence:(
10014582_230516287154542_34385143_n.jpg

Karagül Beklediğim kadar yükselmemiş...
Yalan Dünya o muhtar afişine rağmen düşmüş.Ben artış beklerdim...