4 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha belli deil maçın kaçta olacağı

her hafta maç bıktık valla ama haftaya da geçersek gülmekten ölürüm heralde neden olmasın fragman daha çıkmadı bile herşey olabilir

her hafta maç bıktık valla ama haftaya da geçersek gülmekten ölürüm heralde neden olmasın fragman daha çıkmadı bile herşey olabilir

valla takas kardeş biz fenerbahçeliler olarak durumdan çok memnunuz bence sen vadiden ziyade fenerbahçenin dünkü galibiyetine moralin bozulmuşa benziyorsun ulan adamlar bunuda geçer finale geçerse gs li olarak daha konuşacak bişeyimiz kalmaz sıkıntısı içerisindesin .allah sabır versin kardeşim

yok abi sizin bizim yanımıza gelmeniz için avrupada daha 50 fırın ekmek yemeniz lazım merak etme her zaman söyleyecek sözümüz olur arenada şampiyon olana kadar ezeli rekabet bitmiştir bizim için )))

- - - Ekleme - - -

haıydır bre noldu en son fb bizi ne zaman geçmiş daha bi önceki turda geçtik ya

- - - Ekleme - - -

ben vadinin reytinglerini düşünüyorum fb elenmiş elenmemiş umrunda değil

Vadinin totalde alacağı en yüksek 14'tür.Maç iki gruptada 15 üstü rahat alır.
Zaten vadi abde 9 alabiliyor maç 9 veya 9un altında bir oran alabilir mi sence..

- - - Ekleme - - -

takas kardeş arada rekabet olması için galibiyetlerle mağlubiyetler arasında çok fark olmaması lazım şimdi biz ezeli ve ebedi rakibiz ya kusura bakma benim matematiğim iyi deil 20 den sonra saymayı beceremiyorum bana yardımcı olur musun aradaki farkı saymaya

- - - Ekleme - - -

bu arada herkese hayırlı cumalar

İntikam AB grubunda daha da yüksek sonuçlar bekliyordum ama maça rağmen çok başarılı yine tabii

İntikam AB grubunda daha da yüksek sonuçlar bekliyordum ama maça rağmen çok başarılı yine tabii

A/B sonuçları çok iyi aslında. Bu hafta A/B'de düşüşler fazla. Maç total ve A/B neredeyse aynı almış.

GS maçında 19-25 almıştı.

Ben niye AB 7.75 yazdim hala aklim almadi ya
7.95 yazsam tutacakmis
dün akşamki bölüm dediğim gibi kadın izleyiciyi bağlayacak cinstendi maçtan etkilememiş o yüzden
ab de my ilke karadayı 2.5-3 reyting düştü intikamınki normal bir düşüş olmuş gene

- - - Ekleme - - -

Intikam vadi olmamasına rağmen beklentileri karşılayamamış üstelik 75 dakika reklamsız gitti..

lö sen konudamıydın beklentileri 6-6.5 oanalr çoğunluktaydı konuydas

beroş hizaya sokt merak etme sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...