4 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 10 32.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 35.5%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 6.5%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 8 25.8%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Flash Forward (ATV)

Oy: 1 3.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 3.2%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
aradakı fark onemlı degıl muhtesemı erıttıgı gercek. ıkı dızıyı ızleyenın gercek osmanlunın ne oldugunu goruyor yavas yavas soguyor. tabı hurremın entrıkalarıda eskısı gıbı ılgı gormuyor. muhtesemde ezeldekı gıbı entrıkalar planlar hep aynı sekılde sonlanıyor. bısekılde basroldekı oyuncular huremmın entrıkalarından kurtuluyor
)))) yıne dun huremın entrıkası dun fos cıktı. papaz hep aynı yemegı yemez

beyazsroy sende benim kadar biliyosunki bu hafta palavra sıkıyorsun haftaya muhtesem arttıgı zaman hürrem entrikasi pargalinin entrikasi süleymanın gücü mustafanin hürremle kavgasi dersin

bu bölüm entrika azdi haftaya artacagi kesin reyting artınca reyting artiyor bunu bilmene ragmen sadece

bu hafta m.yüzyil düstü demion dahada düsebilir diyorsun ama sende biliyorsun m.yüzyil özetiyle bile trt dizisi karsilastirilamaz haftaya artarsa bir sebebe baglama reytinglere göre yorum yap

eyvah düsüyorum da arttı demekki kitleler tamamen farklı

kendini kandirma yani reytingleri en az benim gibi okuyorsun

Trt dızısınde entrıka yok . bılınıyor kı tv ızleyıcı kadınlar ve kadınlar entrıka sevıyor . trtdekı osmanlıvdızısının az ızlenılmesı normal. ama ıkı dızıye bakan kısı ne kadar artarsa aradakı farkı gorecek ve muhtesemden soguyacak ama bu zaman alacak.. bırde hurremın bayatlamıs ıksırlı etrıkalar yerıne orjınal entrıka bulamazsa dızı eskı gunlerıne donmesı zorlasacak. muhtesımı ayakta tutan teksey tarıh degıl hurremın entrıkalarıdır
)))))

bak sen m.yüzyıl yükselmezmi diyorsun haftaya %100 artacak diyorum burdan ölesine idda girelim istersen
çünkü biliyorum izlerken anliyorum artacagini düsecegini m.yüzyil trt dizisi karsilastirilamaz
muhtesem özeti bile daha fazla izlenio ama haftaya artacagi kesin validenin kızı ve şehzadelerin büyümesine az kaldi

Muhteşem Yüzyıl sert düşmüş. A/B'de 15-16'lara çıkan reyting 13 olmuş.

Bu durum gelecekteki reytinglerinin habercisi mi? Yoksa bir haftalık bir durum mu? İleriki haftalarda göreceğiz.

Son düzenleme:

Her sey reytıng degıl kreys hersey reytıng olsa acunun programları yada bez bebek cok kalıtelı olmalıydı
)))))))

muhtesem okadar dustukı haftaya artmasa ozaman dızı cuvalamıs olur
)))) yukardakı mesajda haftaya ıyı entrıka olursa yukselır dıom kyers .. sen uyanamadın mı bugun
))))

hayircanim 11:90 aldigindada yerden yere vurmstunuz 13:68e çıktı entrika top çevirme yaptınız yani bir dediginiz bi dediginiz tutmuyor startv çarsambalari genelde ab 3 totalde 2 ilk 10a sokardi eyvah düsüyorum 7 sira yükselmis totalde direk m.yüzyil saldirma yapmıssında bi düsün dedim assalamaya gerek yok sonucta arada totalde 6 ab 6 reyting vark var
))))

anlatmak istedigim bir hafta düstü die diger hafta düsmesi imkansiz 11:90 13:67 çıktıysa 12:08 : 13:90 lara çıkabilir haftalık yorum yapmak daha dogru olur

Hem total hem A/B de 7.olmuş bence büyük başarı

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD] TÜRK'ÜN UZAYLA İMTİHANI[/TD]
[TD] SHOW TV[/TD]
[TD] 20:10:22[/TD]
[TD] 22:15:58[/TD]
[TD] 01:28:16[/TD]
[TD] 4,67[/TD]
[TD] 11,13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tayfun güney m.yüzyıl geçmeyi planlıyorum demisti bari özetini geçeydin nedemisler büyük lokma ye büyük konusma

eskıdende aynı yorumu yapıyordum . zaten muhtesemın entrıka dızısı oldugunu bu forumda ılk dılendırenlerdenım. kendımı nıye ınkar edeyım.

dedıgım gıbı ıyı entrıka yanı ıyı senaryo muhteseme reytıng getırır. ama 1000. kez denemıs yemege zehır katma entrıkası basıt bır entrıka... tabı bırde dıger osmanlı dızı ve fılmlerının kalıtesını gorunce mıllet muhteseme yan gozle bakmaya elestırmeye basladı. bak okan bayulgen her hafta muhtesımı yerden yere vurur oldu
)))

bayülgen kendine baksin
neydim ne oldum die
ben açıkcasi

20:00 Gece 2 Ye Kadar Reklamlarda dahi kanal değistrmedim denek olsaydi katki saglamis olurdum
t.uzayla macerasi muhtesemin özetini geçememis tayfun güney hayal gücü çok yüksek

show tv uzay dızısını dızıyı 20 de baslatıyor. dıger kanallar ozetlerınden faydalanmak ıstıyorlar ama oda olmuyor
))) dızı okadar kotu kı .. yakında kaldırırlar yaza dogru dızının esamesı okunmaz

ucan macera alacagi reyting en fazla bu

ama m.yüzyıl sezon finali 20 reytingi geçer ab de bence

ucan macera alacagi reyting en fazla bu

ama m.yüzyıl sezon finali 20 reytingi geçer ab de bence

Sende tayfun guneyer gıbı uctun be kreys. yakında sende ucmalı mucmalı bır dızı cekersın artık
)))))

Sende tayfun guneyer gıbı uctun be kreys. yakında sende ucmalı mucmalı bır dızı cekersın artık
)))))

senin hatan o.kıyam m.yüzyil karsilastirman

özeti bile m.yüzyil geçmis kendisi fark atmıs

bu arada eyvah düsüyorum 30 share gelmis

muhtesem yuzyilin dusucegini biliyordum.cunki hep izliyorum bu diziyi.ama dun o kadr sikiciydiki yaridan burakdim.eyvah dusuyorumunda etkileneceyinide dusundum.ama demekki muhtesem yuzyildan asli degil.
DUNKU BOLUM HAKKINDA BOYLE KONUSMA ALLAH carpar adami.

ben son zamanlarda hic bir diziden bu kadar etkilenmemistim.muhtesem hakkaten muhtesemdi