4 Mayıs 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 - 201. Bölüm | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? - 1142. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Fenerbahçe - Beşiktaş
Survivor

Geçen hafta çok tat almamıştım. Umarım bugün güzel bir bölüm izleriz
🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️ Kaçışlar izleyeceğiz. Bakalım. Kim ne gibi oyunlar yapacak. Ejder 1/2 bölümde finito olacak. Bu arada fotoğraf ortaya çıktı. 😄😄

Reactions: Dosi
🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️ Kaçışlar izleyeceğiz. Bakalım. Kim ne gibi oyunlar yapacak. Ejder 1/2 bölümde finito olacak. Bu arada fotoğraf ortaya çıktı. 😄😄
Hangi fotoğraf? Neyi kaçırdım?

İşte Benim Stilim AB'de az daha ilk 10 içerisine girecekmiş. Oranları hala iyi değil ama yavaş yavaş bir kitle oluşturabilir sabır gösterilirse.

Total: 0.59 reyting - 3.77 share (49)
AB: 1 reyting - 6.68 share (15)
ABC1: 0.80 reyting - 5.47 share (26)

Şakir Paşa'm 4.12'ye yükselmiş.

Survivor 3.25'e düşmüş güçlü olduğu pazar gününde.

Teşkilat AB'de erimiş. Ama oranları halen çok iyi.
Deha 3.46'ya yükselse de bir önemi yok artık çünkü final yapacak yakında.

Son düzenleme:
Şakir Paşa'm 4.12'ye yükselmiş.
Halen daha yetersiz bence gelecek hafta veda etmelisin
Eşref Rüya bile maliyetini zar zor karşılarken bu dizi reklam sorunları yaşandığı bir dönemde 'bence' dönmez.

Her sene aynı bölüm sayısına denk gelen reyting sonuçlarını attım sana. Sonuçlar normal.
E bu sezon yüksek oranlar aldı diye zaten geçen sezonlara göre daha iyi ama çok düşüş yaşadı bence ya 8-9'ları görmedi mi ?

Reactions: TenTen
Halen daha yetersiz bence gelecek hafta veda etmelisin
Eşref Rüya bile maliyetini zar zor karşılarken bu dizi reklam sorunları yaşandığı bir dönemde 'bence' dönmez.
Sezon finalinde Meryem'i çıkarıyor muyuz?

Şakir paşa yükselmeyi başarmış. Bence dönecektir yeni sezonda. İstikrarlı bir şekilde şimdi 7 reytinglerdeydik. Senaryoya müdahale, bir olup bir olmaması diziyi etkiledi. Neyse ki hala 2.sıradayız.