Alandayız Dosicim 🥰🥰
Geçen hafta çok tat almamıştım. Umarım bugün güzel bir bölüm izlerizAlandayız Dosicim 🥰🥰
🏃🏻♀️🏃🏻♂️ Kaçışlar izleyeceğiz. Bakalım. Kim ne gibi oyunlar yapacak. Ejder 1/2 bölümde finito olacak. Bu arada fotoğraf ortaya çıktı. 😄😄Geçen hafta çok tat almamıştım. Umarım bugün güzel bir bölüm izleriz![]()
Hangi fotoğraf? Neyi kaçırdım?🏃🏻♀️🏃🏻♂️ Kaçışlar izleyeceğiz. Bakalım. Kim ne gibi oyunlar yapacak. Ejder 1/2 bölümde finito olacak. Bu arada fotoğraf ortaya çıktı. 😄😄
Pardon yanlış oldu. Farklı bir sahneymiş. 😁😁😁Hangi fotoğraf? Neyi kaçırdım?![]()
Teşkilat AB'de yaralanmış
Bu sezon aldığı oranlara bak paşam ona göre yorumladım
Her sene aynı bölüm sayısına denk gelen reyting sonuçlarını attım sana. Sonuçlar normal.Bu sezon aldığı oranlara bak paşam ona göre yorumladım![]()
Halen daha yetersiz bence gelecek hafta veda etmelisinŞakir Paşa'm 4.12'ye yükselmiş.![]()
E bu sezon yüksek oranlar aldı diye zaten geçen sezonlara göre daha iyi ama çok düşüş yaşadı bence ya 8-9'ları görmedi mi ?Her sene aynı bölüm sayısına denk gelen reyting sonuçlarını attım sana. Sonuçlar normal.![]()
Sezon finalinde Meryem'i çıkarıyor muyuz?Halen daha yetersiz bence gelecek hafta veda etmelisinEşref Rüya bile maliyetini zar zor karşılarken bu dizi reklam sorunları yaşandığı bir dönemde 'bence' dönmez.