Tam olarak anlayamadım, açıklamamı mı anlamadın yoksa kısır döngüde olduğumdan mı bahsediyorsunAçıklama kısır döngüye girdi.
Tam olarak anlayamadım, açıklamamı mı anlamadın yoksa kısır döngüde olduğumdan mı bahsediyorsunAçıklama kısır döngüye girdi.
Açıklamana ilk Deniz'e bakıyorsun, arkasından diziilah a tekrar neden deniz e bakma gereği duyuyorsun?Sağlamasını mı alıyorsun?Tam olarak anlayamadım, açıklamamı mı anlamadın yoksa kısır döngüde olduğumdan mı bahsediyorsun
Yok dizilah'dan sonra Deniz'e geri dönmüyorum ki.Açıklamana ilk Deniz'e bakıyorsun, arkasından diziilah a tekrar neden deniz e bakma gereği duyuyorsun?Sağlamasını mı alıyorsun?
Sorduğumda öyle demiyorsun.Yok dizilah'dan sonra Deniz'e geri dönmüyorum ki.
Yo açıklamamda da öyle bir şey yok. Alıntılayıp göstersene o kısmı.Sorduğumda öyle demiyorsun.
Eğer reytingler gelmeden önce uyandıysam ilk Deniz'den takip edip sonra oransal değişim için dizilah'dan bakıyorum. O da yaklaşık 15-20 dakika sonra veriyor ama çok sonradan baktığım da oluyor. Eğer uyanamazsam ilk ana sayfamda dizilah varsa hesaba girip toplu bakıyorum, eğer yoksa ana sayfamdakilere bakıp (sadece Deniz ve dizilah'ı takip ettiğim için ana sayfama tek onlar düşüyor.) sonra yine dizilah'dan bakıyorum
Tam üstüne bastın,iki siteye de 2 kere bakıyorsun.Alıntı yapmadı bir türlü de ben sadece Deniz'den dizilah'a geçip sonra yeniden Deniz'e döndüğümü düşündüğün kısmı kastetmiştim. @12. Adam
------
@12.Adam
Hayır işte onun biri reyringlerden önce uyandıysam biri sonra uyandıysam, eğer sonra uyandıysam ve ana sayfamda dizilah varsa direkt sayfasına girip baktıktan sonra bir daha hiç bakmıyorum eğer Deniz'den baktıysam bir de değişimler için dizilah'dan bakıyorum işte.Tam üstüne bastın,iki siteye de 2 kere bakıyorsun.
Kafamı açtın iyi de oldu.Sabah-Akşam aç karnına alınacak.Hayır işte onun biri reyringlerden önce uyandıysam biri sonra uyandıysam, eğer sonra uyandıysam ve ana sayfamda dizilah varsa direkt sayfasına girip baktıktan sonra bir daha hiç bakmıyorum eğer Deniz'den baktıysam bir de değişimler için dizilah'dan bakıyorum işte.
Ahahahaahah Yalnız akşam aç değil tok karnına içiyoruzKafamı açtın iyi de oldu.Sabah-Akşam aç karnına alınacak.
Akşam yemeğinden önceAhahahaahah Yalnız akşam aç değil tok karnına içiyoruz
Önden mutlaka atıştırAkşam yemeğinden önce
İlaç kullanmıyorum.Tek ilacım sensin.Önden mutlaka atıştır
Masumlar Apartmanı yükselmiş#MasumlarApartmanı
Total : 9,18 (2)
AB : 13,58 (1)
ABC1 : 11,94 (1)
#EşkıyaDünyayaHükümdarOlmaz
Total : 10,43 (1)
AB : 9,34 (2)
ABC1 : 11,29 (2)
#Baraj
Total : 4,98 (9)
AB : 2,79 (16)
ABC1 : 4,46 (10)
#Hekimoğlu
Total : 2,67 (20)
AB : 3,61 (9)
ABC1 : 3,03 (18)
#Emanet
Total : 2,76 (18)
AB : 1,80 (25)
ABC1 : 2,14 (27)
#SefirinKızı
Total : 2,14 (28)
AB : 1,04 (42)
ABC1 : 1,92 (28)
Dizilah'a da ben atıyorum wp'denHayır işte onun biri reyringlerden önce uyandıysam biri sonra uyandıysam, eğer sonra uyandıysam ve ana sayfamda dizilah varsa direkt sayfasına girip baktıktan sonra bir daha hiç bakmıyorum eğer Deniz'den baktıysam bir de değişimler için dizilah'dan bakıyorum işte.
Ben şok 😱Dizilah'a da ben atıyorum wp'den
İlk hangisine göz attın?Ben şok 😱