Bebeğim AB yemek programı izlemiyor Ramazan'da, GM bile 90.sıralarda. Total'de iyi başlamış demek ki AB ramazanı uyuyarak geçiriyor.FOX'ta ağır AB olan Refika ilk 100'e girememiş.![]()
Bebeğim AB yemek programı izlemiyor Ramazan'da, GM bile 90.sıralarda. Total'de iyi başlamış demek ki AB ramazanı uyuyarak geçiriyor.FOX'ta ağır AB olan Refika ilk 100'e girememiş.![]()
Bebeğim AB yemek programı izlemiyor Ramazan'da, GM bile 90.sıralarda. Total'de iyi başlamış demek ki AB ramazanı uyuyarak geçiriyor.![]()
İsrail kanalında domuz etli yemek mi yapıyorlar yoksa.GM'nin türü yemek dışında her şey.Pınar Altuğ ile Ramazan Lezzetleri'ni izlemiş AB.
![]()
İsrail kanalında domuz etli yemek mi yapıyorlar yoksa.![]()
Sen patla inşallah .ssİçerde balonu kötü başlamış.Ama onun aksine Aramızda Kalsın çok iyi gitmiş yavaş yavaş gerçek kaliteler anlaşılıyor.
29 ARAMIZDA KALSIN (TKR-GECE) STAR TV 2.02 10.34
31 ARAMIZDA KALSIN (TKR-GECE) STAR TV 1.28 7.6
Bu sefer izleyerek konuşuyorum kimse bir şey diyemez.Sen patla inşallah .ss
Bu sefer izleyerek konuşuyorum kimse bir şey diyemez.![]()
Şaka değil ilk 3 bölümünü izlemiştim ama içime fenalık basınca bıraktım. Oysa büyük umutlarım vardı başlamadan önce.
Aksiyon ve sen, şaşırtıyorsun .ssŞaka değil ilk 3 bölümünü izlemiştim ama içime fenalık basınca bıraktım. Oysa büyük umutlarım vardı başlamadan önce.![]()
Aksiyondan ziyade kaliteli bir Ay Yapım işi gibi görünüyor diye umutlanmıştım ama maalesef.Aksiyon ve sen, şaşırtıyorsun .ss
Senin adına üzüldüm .ssAksiyondan ziyade kaliteli bir Ay Yapım işi gibi görünüyor diye umutlanmıştım ama maalesef.![]()