4 Mayıs 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

acunun en kötü sezonu devam ediyor yarışamnın ortasına geldik 7.5 alıyor
bbeb değişiklik şart süresi ısalmış ama izleyici gne sıkılmış anlaşılan
milyoner vasat gidiyor
yağmurdan kaçarken heriki grupta da 3 ü geçerse devam eder
lale devri total 5 in üstünde hala
şefkat tepe düşmüş

Beroş’un son projelerine göre en vasat reytinginin olduğu, my ve öbgzk’nin en düşük ve vahim olduğu sezonda Survivor geçen senelerdeki gibi 22'de bölünmemesine rağmen müthiş, rakipleri farklamış her zamanki gibi tebrikler. :)

Bbeb de haftalardır çok vasat, sezonu dolmadan gitti.

Lale Devri pt2’de yayınlanmasına rağmen kötü…

Şefkat Tepe erken başlamasına rağmen iyi ama eski formundan uzak.

Milyoner önünde yüksek reytingli dizi olmayınca kötü gidiyor. :)

- - - Ekleme - - -

Şefkat tepe 5 reyting alınca oranlar düşük,ama tatar ramazan 5 alınca reyting rekoru kırıyor öylemi :) :)

Sen onu bunu bırak da; ben dizilerde huzur arıyorum, aşk arıyorum, sakinlik arıyorum diyordun ama adamların suda boğulduğu, bir adamın kadınları sürekli bağırıp aşağıladığı, bir genç kıza tecavüz girişiminin olduğu Karagül dizisini izliyorsun öyle mi :):)

Beroş’un son projelerine göre en vasat reytinginin olduğu, my ve öbgzk’nin en düşük ve vahim olduğu sezonda Survivor geçen senelerdeki gibi 22'de bölünmemesine rağmen müthiş, rakipleri farklamış her zamanki gibi tebrikler. :)

- - - Ekleme - - -

Sen onu bunu bırak da; ben dizilerde huzur arıyorum, aşk arıyorum, sakinlik arıyorum diyordun ama adamların suda boğulduğu, bir adamın kadınları sürekli bağırıp aşağıladığı, bir genç kıza tecavüz girişiminin olduğu Karagül dizisini izliyorsun öyle mi :):)
takdir ettim panpa bu mesajını maşallah kaç ceohede birden savaş açtın bu mesajla sayamadım gitti :)

- - - Ekleme - - -

acun tabi 22 de bölünmeyecek bunun adı hile olur şt şahin mi ne vurulmuş yorumlarda gördüm,lale devrinde zümrüt gerçekelri açıklamış bu dizler tam oradan bölünse o anan sonrası ayrı reyting alsa e kötü 8 alırlar :)

acunun en kötü sezonu devam ediyor yarışamnın ortasına geldik 7.5 alıyor
düşünürsek kötü falan değil geçen sezon bu aralar 8 - 9 alıyosa hem yarıda bölünüyolardı hemde SBT de alıyolardı şimdi hem bölünmeden hemde TNS total 7.5 ab 8.5 almak hemde rakiplerini en yakın rakibini ikiye katlaması kötü falan değil

- - - Ekleme - - -

Entrika yı unutmuşsun canım benim,nerde entrika orda ben,tatar falan beni sarmaz,ben dram,aşk,entrika üçlusunu sewerim,aşk adamıyım ben, :)

düşünürsek kötü falan değil geçen sezon bu aralar 8 - 9 alıyosa hem yarıda bölünüyolardı hemde SBT de alıyolardı şimdi hem bölünmeden hemde TNS total 7.5 ab 8.5 almak hemde rakiplerini en yakın rakibini ikiye katlaması kötü falan değil

programı bölem olayı hileydi adil elde etmiyordu o reytingi :D poaltın vurulduğu yerden ya da hürremin zehir içtiğ iyerden bölersek acunu 3 e katlarlar :)

programı bölem olayı hileydi adil elde etmiyordu o reytingi :D poaltın vurulduğu yerden ya da hürremin zehir içtiğ iyerden bölersek acunu 3 e katlarlar :)
e tamam işte geçen sezon bu aralar hileyle 9 - 10 arası alıyomuş pazar günleri şimdi ise total 8.5 ab 10 alıyo hilesiz yani geçen sezona göre daha iyi