4 Mart 2025 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Bir Gece Masalı - 24. Bölüm | ATV

• Kral Kaybederse - 4. Bölüm | Star TV

• Mehmed: Fetihler Sultanı - 37. Bölüm | TRT 1

• Bahar - 37. Bölüm | Show TV

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,997
Puanı
860
ajpvden.png

1716390361387-png.127046

Kral Kaybederse 4. Bölüm
TOTAL (1) : 6,60
AB (1) : 7,28
ABC1 (1) : 8,63

Bir Gece Masalı 24. Bölüm
TOTAL (3) : 5,16
AB (14) : 2,19
ABC1 (11) : 3,56

Bahar 37. Bölüm
TOTAL (4) : 4,91
AB (3) : 6,17
ABC1 (3) : 6,16

Mehmed : Fetihler Sultanı 37. Bölüm
TOTAL (5) : 4,85
AB (2) : 6,39
ABC1 (2) : 6,38

Survivor 54. Bölüm
TOTAL (9) : 4,23
AB (9) : 3,13
ABC1 (6) : 4,31

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bahar biraz toparlanmış ama sezon sonu biterse iyi olur, seneye 3 reytinge düşer yoksa.

KK böyle sezonu bitirir, bakalım gelecek sezon ne yapacak...

Survivor yine hayal kırıklığı. :D
Mehmed: Fetihler Sultanı 6.39'a yükselmiş, büyük tebrikler.
Bahar sonunda düşüşe dur demiş ve artmış, tebrikler.
Bir Gece Masalı düşse de Total'i iyi, tebrikler.
Kral Kaybederse 8.63'e yükselmiş ama genelde OGM Pictures dizileri 2. Sezon'u ile düşüyor. Bu da öyle olacaktır. :D

AB ve ABC'de üç dizinin 6+ reyting alabilmesi dikkat çekici zira son zamanlarda böylesine dengeli bir dağılım göremiyoruz. Kral Kaybederse asıl kitlesi denebilecek AB'de iki haftadır ufak ufak düşüş yaşasa da diğer gruplardaki iddialı artışıyla telafi etmiş. Bölümlerin 95-100 dakika sürmesi de gün birincisi olmak için 2 buçuk saatin mecburiyet olmadığını kanıtlıyor tebrikler. :Z

Bahar nihayet kan kaybını durdurup toparlanabilmiş. AB ve ABC'de Kral'ı geçmesi zor da sultanı geçse iyi olur zira geçen yıl bu zamanlarda ortalığı yıkan diziye üçüncülük yakışmıyor. Eşref Rüya salıya gelirse bu kadarını bile alamama ihtimali doğabilir gerçi.

Bir Gece Masalı günü düşüşle tamamlayan tek dizi olmuş. NGM'nin sezona yüksek reytinglerle giriş yapıp hızlı çöken diziler furyası (Kaderimin Oyunu, Bir Küçük Gün Işığı vs) tüm hızıyla sürüyor ve muhtemelen onlar gibi sezon sonunda bitecektir.

Günde herkese ekmek çıkıyor o açıdan verimli gün. Bahar sonunda düşüşünü durdurmuş ama sezon sonu biter bence bitmezse yeni sezonda rezil oranlar alacağını düşünüyorum. Bir Gece Masalı da sezonu götürür ama AB grubunun da kötü olmasıyla yeni sezon onayı çıkmaz gibime geliyor. Mehmet Cihan Fatihi senaryosu devam ettiği sürece TRT de bu oranlarla devam edecektir. Kral Kaybederse yeni sezonu görür gibi duruyor. Sadece ilk bölüm iyi alır sonra düşeri aştı bence.

Günde herkese ekmek çıkıyor o açıdan verimli gün. Bahar sonunda düşüşünü durdurmuş ama sezon sonu biter bence bitmezse yeni sezonda rezil oranlar alacağını düşünüyorum. Bir Gece Masalı da sezonu götürür ama AB grubunun da kötü olmasıyla yeni sezon onayı çıkmaz gibime geliyor. Mehmet Cihan Fatihi senaryosu devam ettiği sürece TRT de bu oranlarla devam edecektir. Kral Kaybederse yeni sezonu görür gibi duruyor. Sadece ilk bölüm iyi alır sonra düşeri aştı bence.
Güzel özetlemişsin yorumuna sağlık.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Sülümanımın haremi her yerde kazanıyor :Z

Bahar'ın toparlanıp AB ve ABC1'de 6 bandını geçmesine sevindim. Sezon sonunda final yapmalı artık.
Umarım o zamana kadar bu ayarda gider.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kral Kaybederse yeni bir atılım yapamamış ama bu oranlar da güzel elbet.

Bir Gece Masalı günün kazananı olmuş.
Bir Gece Masalı geçen haftanın tek kazananıydı, bu haftanın tek kaybedeni olmuş :D Enteresan.

Kral Kaybederse şimdilik iyi gidiyor. Çok ahım şahim bir dizi değil ama izlettiriyor da. Tabii güçlü bir rakip gelirse dağılma ihtimali yüksek.