hayır bir kere kuru kız ve koriş onlar .ss ay neyse @mrt-06 senin perran böyle ses çıakrabilir miÖmüşün ve Korişin gün geçtikte eriyorlar @xemrexxx
Cevapsızlık da bir cevaptırhayır bir kere kuru kız ve koriş onlar .ss ay neyse @mrt-06 senin perran böyle ses çıakrabilir mi@Çiğdem- çatla@Harunnn60 @destere
tam o resmi paylaşacaktım senden bildirim geldiCevapsızlık da bir cevaptırKaç kişiye atıf yapmiş asdsgafdahsaga
Ömüş adını senden daha çok duyuyorumtam o resmi paylaşacaktım senden bildirim geldi
cevap var orada her zamanki gibi yanlışsın işte bnm olanlar kuru kız ve korişömüş çiğdemle yiğitin
ayol forumda diziyi izleyen kaç kişi kaldı ben-çiğdem- abay maximum 5 tirÖmüş adını senden daha çok duyuyorum
Herkes bırakır da sen bırakmazayol forumda diziyi izleyen kaç kişi kaldı ben-çiğdem- abay maximum 5 tirduyarsın tabi
kalite gidene ka bırakmayızHerkes bırakır da sen bırakmaz
3 sezon karadayı izleyen biri bu konuda konuşmamalı benceYa baştan kalite yoksa
2.5 sezondan sonra bozan my izleyen xemrexxx bana laf mı söylüyor3 sezon karadayı izleyen biri bu konuda konuşmamalı bence
ne alaka bozan dönem tuncel kurtizler,ozan güvenler,deniz çakırlar gelmiş2.5 sezondan sonra bozan my izleyen xemrexxx bana laf mı söylüyor
Çünkü paramparça kadar total değildi. Kırgın çiçekleri geçsin o önce parampsrça oldu dizine alaka bozan dönem tuncel kurtizler,ozan güvenler,deniz çakırlar gelmişayrıca son sezonda bir bozukluk yoktulafı çevirme boşuna paramparöaya anında geçilmiş dizisiniz sonuçta
kenan klasik rolündeydi total olması kaçınılmazÇünkü paramparça kadar total değildi. Kırgın çiçekleri geçsin o önce parampsrça oldu dizi
Paramparça daha totalmiş hatta zirveyi yapıyor bu sezon sanırım ama ıkınsınlar az daha belki taşı delerlerkenan klasik rolündeydi total olması kaçınılmaz
bizim reytinglere bakan mı varParamparça daha totalmiş hatta zirveyi yapıyor bu sezon sanırım ama ıkınsınlar az daha belki taşı delerler
Hayal dünyandan cık artık. Ruyalarda gezındıgın için artık gerçek sanmaya başladınbizim reytinglere bakan mı varbiz gerçeklerden bahsediyoruz
yok valla artık millet uyandı herkesler yazıyor sadece ben değilHayal dünyandan cık artık. Ruyalarda gezındıgın için artık gerçek sanmaya başladınacilen doktora görün
Evet millet uyandı artık daha total diziler izleniyor. Abnin kilişe kokan senaryoları da yenmıyoryok valla artık millet uyandı herkesler yazıyor sadece ben değil
yav he heEvet millet uyandı artık daha total diziler izleniyor. Abnin kilişe kokan senaryoları da yenmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?