hayır bir kere kuru kız ve koriş onlar .ss ay neyse @mrt-06 senin perran böyle ses çıakrabilir miÖmüşün ve Korişin gün geçtikte eriyorlar @xemrexxx![]()
Cevapsızlık da bir cevaptırhayır bir kere kuru kız ve koriş onlar .ss ay neyse @mrt-06 senin perran böyle ses çıakrabilir mi@Çiğdem- çatla
@Harunnn60 @destere
![]()
tam o resmi paylaşacaktım senden bildirim geldiCevapsızlık da bir cevaptırKaç kişiye atıf yapmiş asdsgafdahsaga
![]()
Ömüş adını senden daha çok duyuyorumtam o resmi paylaşacaktım senden bildirim geldi
cevap var orada her zamanki gibi yanlışsın işte bnm olanlar kuru kız ve korişömüş çiğdemle yiğitin
![]()
ayol forumda diziyi izleyen kaç kişi kaldı ben-çiğdem- abay maximum 5 tirÖmüş adını senden daha çok duyuyorum![]()
Herkes bırakır da sen bırakmazayol forumda diziyi izleyen kaç kişi kaldı ben-çiğdem- abay maximum 5 tirduyarsın tabi
![]()
kalite gidene ka bırakmayızHerkes bırakır da sen bırakmaz![]()
3 sezon karadayı izleyen biri bu konuda konuşmamalı benceYa baştan kalite yoksa![]()
2.5 sezondan sonra bozan my izleyen xemrexxx bana laf mı söylüyor3 sezon karadayı izleyen biri bu konuda konuşmamalı bence![]()
ne alaka bozan dönem tuncel kurtizler,ozan güvenler,deniz çakırlar gelmiş2.5 sezondan sonra bozan my izleyen xemrexxx bana laf mı söylüyor![]()
Çünkü paramparça kadar total değildi. Kırgın çiçekleri geçsin o önce parampsrça oldu dizine alaka bozan dönem tuncel kurtizler,ozan güvenler,deniz çakırlar gelmişayrıca son sezonda bir bozukluk yoktu
lafı çevirme boşuna paramparöaya anında geçilmiş dizisiniz sonuçta
![]()
kenan klasik rolündeydi total olması kaçınılmazÇünkü paramparça kadar total değildi. Kırgın çiçekleri geçsin o önce parampsrça oldu dizi![]()
Paramparça daha totalmiş hatta zirveyi yapıyor bu sezon sanırım ama ıkınsınlar az daha belki taşı delerlerkenan klasik rolündeydi total olması kaçınılmaz![]()
bizim reytinglere bakan mı varParamparça daha totalmiş hatta zirveyi yapıyor bu sezon sanırım ama ıkınsınlar az daha belki taşı delerler![]()
Hayal dünyandan cık artık. Ruyalarda gezındıgın için artık gerçek sanmaya başladınbizim reytinglere bakan mı varbiz gerçeklerden bahsediyoruz
![]()
yok valla artık millet uyandı herkesler yazıyor sadece ben değilHayal dünyandan cık artık. Ruyalarda gezındıgın için artık gerçek sanmaya başladınacilen doktora görün
![]()
Evet millet uyandı artık daha total diziler izleniyor. Abnin kilişe kokan senaryoları da yenmıyoryok valla artık millet uyandı herkesler yazıyor sadece ben değil![]()
yav he heEvet millet uyandı artık daha total diziler izleniyor. Abnin kilişe kokan senaryoları da yenmıyor![]()