4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Küçük Ağa yine çift hanelere çıkmış ve zirvede Kurt Seyit onca reklama rağmen beklentilerin altında ben ilk bölümle zirvede olur diyordum yanılmışım haftaya Kurt Seyit'in tam reytingleri ortaya çıkar

eyvah en korktuğum sahne kitaba göre bu sahnede kurt seyit ve şuranın:D anladınız siz:D

7'ye yükselmiş.Gİtgide yükseliyor gibi zaten bu total AB'de yıkıyordur ortalığı.
Yarın Tns'de daha yüksek çıkartır zaten.:D

Küçük Ağa yine çift hanelere çıkmış ve zirvede Kurt Seyit onca reklama rağmen beklentilerin altında ben ilk bölümle zirvede olur diyordum yanılmışım haftaya Kurt Seyit'in tam reytingleri ortaya çıkar
beklentilerin altında mı 7 gördü bence bu ilk bölüm için gayet iyi ve daha diğer anlıklar var...
ab de daha yüksek çıkar 10 alır

sbt de yüksek alan diziler tns de 1-2 reyting daha yüksek alır:)

Kıvanç da bir Beren gibi başlayamadı. Beren 9 reytinglei görmüştü daha ilk anlıklardında. :)

İki grupta da Küçük Ağa rahat alır zirveyi. :):)

Küçük Ağa`nın ilk bölümden etkilenmesi gayet doğal. Gelecek hafta yine en az 13`leri görür anlıklarda ki bugün de görecek zaten.

Onca reklam ve tanıtıma göre bence az :)
reklama mı kara para aşk kadar yapılmamıştır başrol krizini oyuncu arayışlarını bilmeyen yoktur:kiki:hem kayıpın da o kadar gösterimi yapıldı ve medcezirin ve ortalama reytinglerle başladı ve medcezir yükseldi...
Ayrıca daha göç edecekler yani bu ilk bölüm biraz durgundu diğer bölümler heyecanlı olur:)

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 11.71
2) STAR: 6.99
3) SHOW: 5.2
4) TRT1: 2.93
5) SMNYL TV: 2.87

Küçük ağa 1.30 saattir reklamsız normalde 2 kere reklam girmesi lazımdı bırakta kurt seyit izlensin bire gafiller:(

Kucuk Aga Seyiti sollamis zaten Seyitin alacagi en yuksek reyting bugun :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi