Küçük Ağa yine çift hanelere çıkmış ve zirvede Kurt Seyit onca reklama rağmen beklentilerin altında ben ilk bölümle zirvede olur diyordum yanılmışım haftaya Kurt Seyit'in tam reytingleri ortaya çıkar
beklentilerin altında mı 7 gördü bence bu ilk bölüm için gayet iyi ve daha diğer anlıklar var...Küçük Ağa yine çift hanelere çıkmış ve zirvede Kurt Seyit onca reklama rağmen beklentilerin altında ben ilk bölümle zirvede olur diyordum yanılmışım haftaya Kurt Seyit'in tam reytingleri ortaya çıkar
Onca reklam ve tanıtıma göre bence azbeklentilerin altında mı 7 gördü bence bu ilk bölüm için gayet iyi ve daha diğer anlıklar var...
ab de daha yüksek çıkar 10 alır
sbt de yüksek alan diziler tns de 1-2 reyting daha yüksek alırKüçük Ağa yine çift hanelere çıkmış ve zirvede Kurt Seyit onca reklama rağmen beklentilerin altında ben ilk bölümle zirvede olur diyordum yanılmışım haftaya Kurt Seyit'in tam reytingleri ortaya çıkar
reklama mı kara para aşk kadar yapılmamıştır başrol krizini oyuncu arayışlarını bilmeyen yokturhem kayıpın da o kadar gösterimi yapıldı ve medcezirin ve ortalama reytinglerle başladı ve medcezir yükseldi...Onca reklam ve tanıtıma göre bence az
+1reklamsız gitmesine rağmen düşmüş ancak sbt yi çok takmamalı