Diziyi şuan izliyorum ama tam anlamıyla bir etki yaratacak sahne henüz olmadı. İlerleyen bölümlerde artış yaşayabilir ya da bu oranlarda da gidebilir. Dizi benim tarzım bir dizi değil ama güzel dizi.küçük ağa ve kurt seyit birbirini yiyiyor.
ama kurttan daha fazla bekliyodum, düşük baya...
AB grubunda daha iyidir ama totalde biraz daha zor işi.Kurt Seyit 8'i geçemeyecek gibi bu akşam.
AB grubunda daha iyidir ama totalde biraz daha zor işi.
AB grubunda daha iyidir ama totalde biraz daha zor işi.
Küçük Ağa'ya geçtim.
Yalnız AB grubunda da Küçük Ağa zorlayacaktır yine. Çünkü aldığı 12 reyting bir anda çöpe gitmez onun da.Katılıyorum. AB'de çok iyi gidecektir, Total sorunlu olabilir.
Pek belli olmaz o işler. 7-8 arası alır bence.Evet Ab daha iyidir 9-10 rahat.
Yalnız AB grubunda da Küçük Ağa zorlayacaktır yine. Çünkü aldığı 12 reyting bir anda çöpe gitmez onun da.
Pek belli olmaz o işler. 7-8 arası alır bence.
kanal d haftaya tehlike olarak görmezse kurtu özet koyabilir.Diziyi şuan izliyorum ama tam anlamıyla bir etki yaratacak sahne henüz olmadı. İlerleyen bölümlerde artış yaşayabilir ya da bu oranlarda da gidebilir. Dizi benim tarzım bir dizi değil ama güzel dizi.
aynen tns starı ek sevip, kolluyor.KSŞ bence totalde 7 ab de 8.50 alıcakk başkasıda mümkün değil... star tns de yüksek çıkar sbt de 5 bile alsa tns onu 7 ye yuvarlar...
Bence özetli başlaması daha mantıklı ki zaten totali alabilecek kapasitede bir diziye benzemiyor bu. Küçük Ağa geçit vermez bozmazsa kendini. Şuan Küçük Ağa'ya geçtim ben mesela.kanal d haftaya tehlike olarak görmezse kurtu özet koyabilir.