4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diziyi çok beğendim ilk hafta sonuçları fena değil,eminim ileriki haftalarda daha yüksek oranlar alacaktır.

Küçük Ağa her iki gruptada düşmüş

Kaçak bu hafta baya yükseldi. Tebrikler

Kurt Seyid Şura özellikle ab grubunda başarılı olmuş

Total de de iyi gitmiş
Seksenler de kötü gitmiş

Recep İvedik kötü gitmiş

Rıza baba birinci olduktan sonra gerisi önemli değil

Son düzenleme:
Bugün stajım vardı yeni bitti onun için şimdi yorum yapıyorum....
Kurt seyit çok iyi bir başlangıç yapmış totalde 7 ab de ise.10.5 alarak harika gitmiş...
Küçük Ağa geçen haftaya göre düşüş yaşamış...totalde 14 ten 11 e düşmüş 3 reyting gitmiş
ab de ise 1.5 reyting gitmiş
Ab de kut seyitle arasında sadece 1.5 fark var...
Hangi dizi acaba 10 reytingle başladı bu sezon hiçbir dizi ben ilk bölüm için kurt seyiti tebrik ederim...
Lütfen kitabını okuyanlar benimle tartışsın düşer falan demesinler çünkü kitabını okuyan bilir ki göç olacak daha bir sürü olaylar yani ilk bölüm tanışma karakterler kim falan öyle geçti ama ben inanıyorum ki haftaya her iki grupta da artacak ab de 12 görür

Ayrıca medcezir şu anda yayınlanıyor ve ab de 10 alıyor kurt seyit ise sadece 1 bölümde ab de 10.5 aldı

ben demedim mi yarın herkes böyle olacak😱 diye

totalde kötü 2.bölümüyle abyi alır KSS

Ben ona buna bakmam, total belirler her şeyi. Küçük ağa total de 11 almış, helal olsun be.

Aaa pardon!!
Dizi kanal D'deydi.

Hemen düzeltiyorum;

Kurt seyit AB de çok iyi başlamış. KA, Karadayıya geçilmiş, karagülede geçilcek.

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 11.12 2) STAR: 5.57 3) ATV: 5.49 4) SMNYL TV: 3.46 5) TRT1: 3.01

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 7.84 2) ATV: 6.63 3) SHOW: 5.32 4) SMNYL TV: 3.81 5) TRT1: 3.64

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 9.11 2) ATV: 6.61 3) SHOW: 4 4) SMNYL TV: 3.62 5) TRT1: 3.44

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 7.47 2) KANALD: 5.5 3) STAR: 4.18 4) SMNYL TV: 4.02 5) TRT1: 3.96

cevap yeterli oldu sanırım

Pardon Küçük Ağa`nın reklam arasında geçmiş.

Sen neyin kafasını yaşıyon abi ya.

e cevabı bu ka ve kurt seyit bitince artmış iyice
21.45 22 anliginda ka ve kurt seyit reklamlardi ondan 6 yi geçmiş zaten 22 den sonra 15 dk daha ka devam etti ve bitti ka bittiğinde ise 7 yi görmüş ışte boşluk budur

Ohh be Allahıma Şükür Kaçak kendine gelmiş
Kurt Seyit beklentilere göre kötü başlamış Küçük Ağa liderliği şimdilik bırakmamış ama ilerleyen günlerde acayip bir düşüş yaşayacaını düşünüyorum

Küçük Ağa'm geçit vermemiş

Küçük Ağa'm geçit vermemiş