4 Kasım 2025 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Mehmed: Fetihler Sultanı - 57. Bölüm | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Gözleri KaraDeniz - 10. Bölüm | ATV

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,831
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1763393817466.png

1716390361387-png.127046

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kıskanmak dizisi iyi bir şekilde yükselmiş. Yerini sağlamlaştırmış. Böyle giderse. Sezon sonunu görecektir.

Kıskanmak'ım çok iyi yükselip 1. olmuş. ❤️
Mehmed: Fetihler Sultanı düşse de halen gayet iyi.
Gözleri Karadeniz Total'de düştüğü an biter.
Bahar böyle giderse sezon sonunu görür gibi.
Kral bu hafta da kaybetmiş.

• Beğendim
Reactions: Alemdar
Kıskanmak güzel bi yükseliş yakalamış. Sevindim. Bu oranları korursan yerini sağlamlaştıracaktır.

Bahar resmen senaryo kurbanı oldu. Sezon sonunu görebileceğiniz düşünmüyorum.

Kral Kaybederse günün kaybedeni gibi görünüyor.

AB deneklerinde yapılan değişim Kıskanmak'a da yaramış. İlk kez 5'i geçmesinin yanında Total'de bile ilk kez 4+ alıp en çok izlenen dizi olmuş. :Z Elbette dizinin kendi içinde daha akıcı ve tempolu bir hale gelmiş olmasının da bunda payı büyük. Her ne kadar mantık ve tutarlılık gibi unsurlar feda edilmiş olsa da kendini sıkmadan izletmesi ve her bölüm yeni olayların açığa çıkması derken bir şekilde kervanı yolda düzüp rayına sokmayı başardılar. 3. bölümde gelmesi gereken noktaya 8. bölümde ulaşması biraz can sıksa da geç olsun güç olmasın (gerçi biraz güç de oldu). :A

Kral, Bahar, Mehmed derken bu hafta şov sırası Kıskanmak'a gelince diğer dizilerde yorumlanmaya değecek bir değişim olmamış kendi hallerinde takılsınlar işte böyle. :A

• Beğendim
Reactions: offensive
Kıskanmak sayesinde NOW sabırlı olmayı başarır belki. Dizi biraz geç açıldı. Bakalım oranlarını koruyacak mı.

Salı dizileri çok gelgitli. Zirveyi alacak yeni bir dizi için yer var aslında.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kanal D'nin elinde şu günü dümdüz edecek yapım yok mu?

"Yeraltı" dizisini Kanal D'ye verip Salı yapma işi daha makul gibi geldi. Ama bil bakalım ne eksik? @Alemdar 😅