ne çatlicem ortada bir başarı mı varbiri şunu teselli etsin hasetten catlayacak
ne çatlicem ortada bir başarı mı varbiri şunu teselli etsin hasetten catlayacak
Bu cümleyi kurarak Türkiye ne kadar uzak olduğunu bur kez daha gösterdin )))Sizin kadar yakın ama bir o kadar uzak olacağıma sadece uzak olmayı tercih ediyorum
11 reyting yüze vurur ifadesi hâlâ başarı arar birtanesi)))ne çatlicem ortada bir başarı mı var
Türkiye'nin açıkçası çok meraklısı değilim zaten burası ya da bir başka yer çok bir anlamı yok. Adaletin iyiliğin Sevginin olduğu yer benim yaşam alanımdırBu cümleyi kurarak Türkiye ne kadar uzak olduğunu bur kez daha gösterdin )))
beyaztotoş panpam benden alıntılıyor galiba durmadan görmediğim mesajlar var konudaTürkiye'nin açıkçası çok meraklısı değilim zaten burası ya da bir başka yer çok bir anlamı yok. Adaletin iyiliğin Sevginin olduğu yer benim yaşam alanımdır
Nerde yaşarsan yaşa koklerine yabancilasma sonra böyle yorumlar yapıyorsun)))Türkiye'nin açıkçası çok meraklısı değilim zaten burası ya da bir başka yer çok bir anlamı yok. Adaletin iyiliğin Sevginin olduğu yer benim yaşam alanımdır
Beni engelleyip ama hala mesajlarıma cevap verme hasretine şapka çıkarıyorum her yetenek bizde değerlidir)))beyaztotoş panpam benden alıntılıyor galiba durmadan görmediğim mesajlar var konudasöyle boşnqa yapmasın engelledim gözükmüyor kendisitamam anlıyorum 4 yılın acısı büyük onda)
ay gülüm teyyip amcam dirilişi yaptırır hüloğizm aşkına türkiyede yükseltir ama türk çiftçisinin malını yurtdışına satmak için yine hürrem ile üslümana koşarbiri şunu teselli etsin hasetten catlayacak
Yahu geçen Kırgın güllere süresi dikkatimi çekti baktım 2.5 saat sürmüş nerdeyse yuh yani dizi sektörü uçtu iyice.POYRAZ KARAYEL KANAL D 20:58:28 24:17:05
KARA SEVDA STAR TV 20:59:56 23:51:23
Şimdi yorumları okuyunca fark ettim.
Yuh bu ne yahu. Bu saate kadar bu dizileri izleyen varsa yuh derim sadece. Dizi 21:00'da başlıyor taa gece 12'yi de geçip öyle bitiyor.
Acilen Rtük el atmalı bu soruna.
Bir ara Kara Para Aşk'ta taa 24:30'da filan bitiyordu. Kanallar ve yapımcılar kafayı yemiş resmen.
Ben izlemiyorum valla bir dizi icin bu kadar vakit harcamak mantıklı değil. Resmen özetler ile birlikte bir dizi 4.5 saat sürüyor.Yahu geçen Kırgın güllere süresi dikkatimi çekti baktım 2.5 saat sürmüş nerdeyse yuh yani dizi sektörü uçtu iyice.
Ya bende izlemiyorum zaten doğru dürüst izlediğim bir dizi yok zaten bu sezon nadir yani göz atıyorum sadece bazılarına o kadar dikkatimi çekti sadece 2-2.5 saat normal oldu artık.Ben izlemiyorum valla bir dizi icin bu kadar vakit harcamak mantıklı değil. Resmen özetler ile birlikte bir dizi 4.5 saat sürüyor.
Sistemle alakası yok bence, Focus Film ucuza kaçmak için dizilerini batırdı. Hepsinin senarist grubu, ekibi değişmiş bu sezon. Kendilerini tükettiler haliyle düşüşleri doğal...Poyraz karayelden daha yüksek reyting bekliyordum
Yeni panel günlük dizi izlemiyor bütün günlük diziler düşüşte
Düzelttim kardeşim, teşekkürler.Dirilisi hala cekemeyenler var tebrikler dizime 11 almisiz@mrt-06 bu arada Abc1de dusmedik yukseldik gecen hafta 10.15ti
TOTAL düsmüs azda olsa inş haftaya tekrar 7 gelirSistemle alakası yok bence, Focus Film ucuza kaçmak için dizilerini batırdı. Hepsinin senarist grubu, ekibi değişmiş bu sezon. Kendilerini tükettiler haliyle düşüşleri doğal...
Mesela iyi bir günlük dizi izleyicisi olan @Maskeli Fedai bile artık hiçbirini izlemiyor.
Bu arada dün Diriliş'i bir saat kadar izledim güzeldi, sanırım ben bıraktıktan sonra o beklediğim aksiyon gelmiş.@HarzeM Helal olsun diziye, büyük iş çıkarıyor..
Düzelttim kardeşim, teşekkürler.
Netten mi izledin, tv'den mi?Kara sevda.Dün akşam iyi sayılırdi dizi. Ben bile hiç atlamadan izledim. 1.lik hakediyor dizim.
Netten mi izledin, tv'den mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?