4 Kasım 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türkiye'nin açıkçası çok meraklısı değilim zaten burası ya da bir başka yer çok bir anlamı yok. Adaletin iyiliğin Sevginin olduğu yer benim yaşam alanımdır :)
beyaztotoş panpam benden alıntılıyor galiba durmadan görmediğim mesajlar var konuda :) söyle boşnqa yapmasın engelledim gözükmüyor kendisi :) tamam anlıyorum 4 yılın acısı büyük onda :))

Türkiye'nin açıkçası çok meraklısı değilim zaten burası ya da bir başka yer çok bir anlamı yok. Adaletin iyiliğin Sevginin olduğu yer benim yaşam alanımdır :)
Nerde yaşarsan yaşa koklerine yabancilasma sonra böyle yorumlar yapıyorsun)))

beyaztotoş panpam benden alıntılıyor galiba durmadan görmediğim mesajlar var konuda :) söyle boşnqa yapmasın engelledim gözükmüyor kendisi :) tamam anlıyorum 4 yılın acısı büyük onda :))
Beni engelleyip ama hala mesajlarıma cevap verme hasretine şapka çıkarıyorum her yetenek bizde değerlidir)))

Diriliş A/B'de 11 reytingi geçmiş. Tebrikler.

Kara Sevda da yükselmiş totali alabilecek mi bakalım. :D

Poyraz'ım geçen haftaya göre biraz düşüş yaşasa da iyi gidiyor. 6'lı reytinglerin altına inmediği sürecek sorun yok.

Eve Dönüş de TOTAL ve ABC1'de başarılı gitmiş. :)

POYRAZ KARAYEL KANAL D 20:58:28 24:17:05

KARA SEVDA STAR TV 20:59:56 23:51:23

Şimdi yorumları okuyunca fark ettim.
Yuh bu ne yahu. Bu saate kadar bu dizileri izleyen varsa yuh derim sadece. Dizi 21:00'da başlıyor taa gece 12'yi de geçip öyle bitiyor.
Acilen Rtük el atmalı bu soruna.
Bir ara Kara Para Aşk'ta taa 24:30'da filan bitiyordu. Kanallar ve yapımcılar kafayı yemiş resmen.
Yahu geçen Kırgın güllere süresi dikkatimi çekti baktım 2.5 saat sürmüş nerdeyse yuh yani dizi sektörü uçtu iyice.

Ben izlemiyorum valla bir dizi icin bu kadar vakit harcamak mantıklı değil. Resmen özetler ile birlikte bir dizi 4.5 saat sürüyor.
Ya bende izlemiyorum zaten doğru dürüst izlediğim bir dizi yok zaten bu sezon nadir yani göz atıyorum sadece bazılarına o kadar dikkatimi çekti sadece 2-2.5 saat normal oldu artık.

Poyraz karayelden daha yüksek reyting bekliyordum
Yeni panel günlük dizi izlemiyor bütün günlük diziler düşüşte
Sistemle alakası yok bence, Focus Film ucuza kaçmak için dizilerini batırdı. Hepsinin senarist grubu, ekibi değişmiş bu sezon. Kendilerini tükettiler haliyle düşüşleri doğal...

Mesela iyi bir günlük dizi izleyicisi olan @Maskeli Fedai bile artık hiçbirini izlemiyor. :A

Bu arada dün Diriliş'i bir saat kadar izledim güzeldi, sanırım ben bıraktıktan sonra o beklediğim aksiyon gelmiş. :A @HarzeM Helal olsun diziye, büyük iş çıkarıyor..

Dirilisi hala cekemeyenler var tebrikler dizime 11 almisiz :oley: @mrt-06 bu arada Abc1de dusmedik yukseldik gecen hafta 10.15ti :D
Düzelttim kardeşim, teşekkürler. :D

Sistemle alakası yok bence, Focus Film ucuza kaçmak için dizilerini batırdı. Hepsinin senarist grubu, ekibi değişmiş bu sezon. Kendilerini tükettiler haliyle düşüşleri doğal...

Mesela iyi bir günlük dizi izleyicisi olan @Maskeli Fedai bile artık hiçbirini izlemiyor. :A

Bu arada dün Diriliş'i bir saat kadar izledim güzeldi, sanırım ben bıraktıktan sonra o beklediğim aksiyon gelmiş. :A @HarzeM Helal olsun diziye, büyük iş çıkarıyor..

Düzelttim kardeşim, teşekkürler. :D
TOTAL düsmüs azda olsa inş haftaya tekrar 7 gelir :X

Kara sevda.:love1: Dün akşam iyi sayılırdi dizi. Ben bile hiç atlamadan izledim. 1.lik hakediyor dizim.:Z

Poyraz Karayel yine güzel sonuçlar almış, bu güzel bölüm en azından 7 almayı hak ediyordu. Diriliş Ertuğrul ve Kara Sevda da çok iyi gitmiş.

Eve Dönüş iyi, Acil Aşk Aranıyor'un Total'i de fena sayılmaz, ama devam edebilmek için diğer gruplarda da artması lazım. Kocamın Ailesi ise yine hayal kırıklığı yaratmış.