4 Kasım 2014 Salı ABD Reytingleri

@Çiğdem- gecen yil 20 diziden 10 bitmişti izlediğin yani yarı yarıya bu senin secicigi olmadığını gösterir
turk dizilerinde birtek izledigin reaksiyon riskte o kadar bu yılda yabancı dizilerin birer birer dökülüyor :D
supernatural o kadar övdün ama reyting fos çıktı :D
yaa benim zaten türk dizilerinde izlediğim 10 yıldır bir kurtlar vadisi birde kenancığım herhngi bir dizisi oluyordu onun harici 1-2 tane bakıyordum yanı 🙂🙂🙂 ama bu sezon elimde sadece kurtlar vadisi kalacak galiba reksiyon,beyaz akranfil,kaçak ,karadayı kara para aşk hepsi gidici görünüyor bir vadi kalacak yine :F:F:F

yabancılarda 7 dizim bitmişti yine 20 tamamlamıstım ben ama birkaç gün önce bir dizim daha bitmiş bu sezon bitmeye basladılar yine :F:F:F

bu sene izlediğim dizilere bir haller oluyor?
manhattan love story ve A to Z iptal edildi
selfie, red band society ve forever iptal sınırındaymış ben öyle duydum doğrusunu @OzaN a sormak lazım :)

resurection sallantıda, jane the virgin izleyemeden gitti gidecek gibi:) senin constantine parlağıda gidiciymiş çiğdem :) ayrıca @Forumdash ve @xemrexxx ile ortak diziniz the 100 gitti gidiyor com :)) emrenin ve @Harunnn60 un revenge de yollu gibi :)
nereye elimizi atsak elimizde kaldı :)

yaşasın kablolu kanallar bizi hayal kırıklığına uğratmıyorlar pek :) demeyeyim onlarda iptallere başlar ?

Zaten uydu kanalları pek iyi dizi yapamıyorlar (komediler hariç) iyi yapımcılar akıllılık edip kablolulara satıyorlar.

Neyse ki Gotham var, teselli olarak. :):)

Zaten uydu kanalları pek iyi dizi yapamıyorlar (komediler hariç) iyi yapımcılar akıllılık edip kablolulara satıyorlar.

Neyse ki Gotham var, teselli olarak. :):)
gotham harika gidiyor umarım bozmaz? tahtaya vuralım nazar değmesin :)